Om Os

 Hos CoverMe har vi en stor interesse for computercovers, som har kant, et unikt design og en wauw-effekt, der får folk til at spørge: “Hvor har du det cover fra”? Et computersleeve behøver ikke at være sort og kedeligt, specielt ikke når det indeholder din elskede Mac. Derfor har Coverme håndplukket leverandører fra hele verden, som på hver deres unikke måde har skabt covers, der signalerer historie, kvalitet og design. 

Vi er, ligesom så mange andre verden over, facineret af Apple og de produkter, de i bedste stil lancerer gang på gang med stor succes. MacBook-computere er æstetisk flotte, stilrene og enkle. Vi specialiserer os i at sælge cases, sleeves og covers til din Mac, som har et udseende, en kvalitet og et design, der er anderledes end det, vi ellers ser på det danske marked. Covers, der er enkle, stilrene, farverige, mystiske, sjove, flotte og unikke, er det, vi gør os i hos CoverMe.

Følg med i nyheder, blogindlæg og lanceringer på CoverMe Blog, Facebook eller Twitter.

Folkene bag CoverMe

”Caroline og jeg er tvillinger og har altid oplevet de fleste ting sammen. Vi lægger stor vægt på kvalitet frem for kvantitet og interesser os meget for hvad der rører sig omkring os. Ved at arbejde med Coverme prøver vi forskellige aspekter af forretningslivet, som vi kan bruge i vores uddannelser.” Skriv hvis du har noget på hjertet.

 Oliver@CoverMe.dk

”Min bror og jeg er vokset op i en iværksætter familie, hvor samtal-erne over middagsbordet tit var fyldt med gode idéer, og disse idéer faktisk blev ført ud i livet. Dette har givet os en lyst til at prøve kræfter med det selvstændige erhvervsliv.” I tilfælde af at vi har overset noget derude,så skriv endelig til mig.

 Caroline@CoverMe.dk


Historie

CoverMe er blevet oprettet af 2 unge fyrer ved navn Anders og Mads, som i deres uddannelses tid på henholdsvis It-universitetet og CBS i København blev fanget af idéen om en webshop, der sælger kvalitetspræget, sjove og unikke covers til Apple produkter. Senere blev webshoppen solgt til os, et par tvillinger fra Vejle, som nu fører forretningen videre.

 I vinteren 2010 kom den tidligere co-founder Mads hjem fra et ophold i USA med et splinternyt BookBook-cover. Det resulterede i, at drengene begyndte at lægge mærke til, at langt de fleste benyttede neoprencovers som beskyttelse til deres computer. De gik herefter i gang med at undersøge, hvad der egentlig var på markedet og fandt frem til, at der faktisk var mange sjove og spændende alternativer. Således blev CoverMe i december 2010 til en realitet.

 De brugte meget tid og energi på at bestille en lang række forskellige covers fra hele verden heriblandt Penang, Neillsville, København, Colorado, London og Hamborg. Dem, der ikke klarede cuttet, blev sorteret fra, og Anders og Mads kunne nu præsentere en lille samling af covers, sleeves, cases og etuier i lækkert design og kvalitet.

 I 2015 blev webshoppen solgt til os - Caroline og Oliver, 19 år gamle og tvillinger. Vi har begge en stor interesse i at føre Anders’ og Mads’ arbejde videre og lade coverme.dk beholde sit image, som en webshop med at godt udvalg af specielle covers, hurtig levering og en imødekommende udstråling.

 Vi er nu, i foråret 2018, snart færdige med vores sabbat-år efter hhv. HTX og STX. Vi har brugt året på at arbejde meget mere med Coverme samt få erhvervserfaring fra andre jobs. Vi er spændte på at komme igang med vores uddannelser og har allieret os med Hanne, der nu varetager den daglige drift af Coverme.  Se alle vores covers her...