Blog

Forskellen mellem iPad Air 10.9” og iPad Air 10.5”

Oprettet den september 30, 2020 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Den nye 4. generation af iPad Air har i år 2020 fået en opgradering med masser af nye funktioner og power. Vi tager dig helt tæt på forskellene mellem den nyeste model og dens forgænger, og forhåbentlig kan vi gøre dig klogere på, hvilket iPad der opfylder dine behov

Fortsæt læsning

Placeret i

Bæredygtige brands hos CoverMe

Oprettet den juli 10, 2020 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Hos CoverMe gør vi et stort arbejde ud af at håndplukket mærker fra hele verden, som på hver deres unikke måde har skabt covers, der signalerer historie, kvalitet og design. Se her vores bæredygtige brands og lær hvad de gør for miljøet.

Fortsæt læsning

Placeret i

Lær 5 smarte tricks med dine Apple AirPods

Oprettet den april 22, 2020 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Indstil dine Apple AirPods så de passer din hverdags bedst muligt. De små simple høretelefoner har ingen knapper eller synlige indstillinger, dog kan du gøre en masse med dem. Læs her vores top 5 tricks med dine Apple AirPods

Fortsæt læsning

Placeret i

Forskellen på iPhone 11 og iPhone 11 Pro

Oprettet den november 11, 2019 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Med de nye iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max får du et revolutionerne godt og fleksibelt kamera med 3 linser. Men hvad er egentlig forskellen på dem i forhold til iPhone 11, som blev lanceret på samme tidspunkt med samme fantatiske chip?

Fortsæt læsning

Placeret i

Forskellen på iPhone 11 og iPhone XR

Oprettet den september 15, 2019 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Den nye iPhone er en videreudvikling af iPhone XR, som forventet er fyldt med masser af forbedringer af funktioner og detaljer. Især kameraet har fået en kæmpe opdatering og med den nye A13 Bionic chip, er det kærlighed ved første blik. Men hvad er helt præcis forskellen på iPhone XR og de nye iPhone 11?

Fortsæt læsning

Placeret i iPhone

Hvordan beskytter jeg min iPhone bedst muligt?

Oprettet den august 01, 2019 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Det at beskytte ens iPhone kan forståes på 2 forskellige måder. Den ene er beskyttelse af din data, og den anden er at fysiks beskytte din iPhone.

Fortsæt læsning

Placeret i FAQ, iPhone, Tips og tricks

Hvad er et USB-C stik og hvad kan det bruges til?

Oprettet den juli 12, 2019 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

USB-C er det nye - og det eneste - stik, man begynder at finde i de nyeste Apple computere, mobiltelefoner og computertilbehør. Men hvad betyder det egentlig, og hvorfor er det så smart?

Fortsæt læsning

Placeret i FAQ, MacBook

1 2 3 15 Næste »