P.A.P

Firmaet Product and Philosophy, forkortet P.A.P, er baseret i det svenske småland, hvor produktionen er 100% lokal. De fremstiller hovedsageligt lædervarer til Macbook, iPad og iPhone, hvor inspirationen oftest kommer fra det lokale og nordiske landskab, men producerer også i høj grad lædertasker.  

 

 

Personen bag P.A.P:

Ulf Pyk, er manden bag P.A.P, der ønskede at lave et brand, der er baseret på 100% lokal produktion. Hans baggrund og uddannelse stammer fra den klassiske møbelsnedker tradition, som han har holdt i live på bedste vis. Igennem tiden har Ulf udviklet en stor kærlighed til materialet og håndværket og hans vision for P.A.P kollektionen er at skabe en linje af tilbehør, som understreger høj kvalitet, rene linjer og moderne funktionalitet. Selve inspirationen til produkterne kom fra en lyst til at skabe en ”modgift” til den kolde og upersonlige følelse af moderne teknologi. Han ønskede den varme og organiske fornemmelse af læder til at erstatte den kolde følelse af den bare aluminium-ryg på en MacBook.    

 

Tanken, håndværket og materialerne:

Svenskerne har ligesom danskerne en lang tradition inden for design og håndværk. Deres covers er blevet designet med henblik på at tidsløst design altid er moderne og at ægte skønhed bliver bedre med alderen. Deres covers er skræddersyet til at beskytte og bære den nyeste personlige teknologi, hvilket giver en følelse af stil og karakter til din computer eller iPad samtidig med at den beskytter mod slitage. Alle P.A.P. leverandører er lokale håndværkere fra det svenske småland. Læderet til P.A.P. iPad covers bliver dog importeret fra Italien i og med at de simpelthen laver den bedste kvalitet på markedet. Den messing farvede knap som bruges på mange af deres sleeves og covers er lavet af en lokal håndværksmester, der har eksistereret i årevis. 

 

 

 

 

Vi har hos CoverMe taget nogle af deres flotteste covers ind på shoppen. Dette P.A.P MacBook cover er lavet af svensk felt materiale (der minder meget om uld) i en form, der ligner en konvolut. MacBook coverets snit er meget klassisk for dem P.A.P producerer i både læder og felt. Til at holde MacBook coveret lukket binder man en lille lædersnor omkring den markante messingknap hvorpå P.A.P’s logo er indgraveret. Dette cover kommer i mange farver; Sand, Sort, Grå, Blå, Orange og Pink.