Pack and Smooch - Tysk håndværk

I Pack & Smooch har de fokus på design, funktionalitet og enkelhed i udformningen af deres laptop covers. Specielt deres valg af australsk Merino uld har en forhistorie fra Spanske Beni-Merines der søgte at skabe det bedste af det bedste uld materiale. 


Pack-And-Smooch-Clemens Burkert

Clemens Burkert

Simpelt og enkelt er komplimenter, der får stifteren af Pack & Smooch, Clemens Burkert til at smile. Lige siden han betragtede sin farfars snilde inden for ingeniør kunsten, har Clemens været facineret af enkle og simple løsninger på funktionelle brugsgenstande. Design, stilrent og kvalitet er nøgleord, når et nyt laptop cover forlader hænderne i Pack & Smooch’s base i Hamborg, Tyskland.

Gennem sin skoletid på designskolen lavede Clemens tasker til sin venner og bekendte ud af genbrugte pressininger, der var sådan en succes, at den kunne betale for hans tur til Australien, hvor han blev introduceret til det uld materiale, som er fundamentet for Pack & Smooch den dag i dag. 


Tanken
Pack-And-Smooch-Clemens Burkert

Merino uld, som computer etuierne er lavet af, er af den fineste kvalitet, hvilket er det budskab, som Pack & Smooch ønsker at afspejle gennem hele organisationen. Kvalitet både inden for materiale, men også inden for nøjsomhed og betænksomhed. I en globaliseret verden af ​​masseproduktion, dårlige arbejdsforhold, løn-udnyttelse og brug af pesticider, lægger Pack & Smooch stor vægt på håndlavet og miljøvenlig produktion ved brug af naturlige materialer. Filten, som computer coverne består af, er af 100% ren ny uld fra det australske Merino får. Hvert sleeve i Pack & Smooch bliver betraget som mere end blot en design genstand. Det er en ting i verden, som en del af noget større, hvilket er grunden til at alle produkterne bliver kaldt for en bestemt art af australske får. 


Håndværket

I Pack & Smooch henter de inspiration fra mange forskellige kilder båden inden og uden for organisationen. Dette resulterer ofte i skøre og skæve forslag til computer sleeves. Netop derfor producerer de alle deres ting i deres eget syværksted i Hamborg for konstant at kunne arbejde med deres egne redskaber, hvis en ide skulle poppe op. 


Pack-And-Smooch-Australske-FaarMaterialet

Merino uld, der bliver brugt til produktionen af laptop sleeves, er forbundet med den bedste uld kvalitet overhovedet på grund af uldhårenes ekstrem fine og ensartet struktur. Uldens naturlige struktur gør, at den afstøder vanddråber og kan absorbere op til 30% fugt uden at den føles våd og beskidt. Ulden indeholder stoffet Lanolin, der har en utrolig evne til at holde det modstandsdygtig overfor snavs, skidt og urenheder. Den utrolige evne til at afvise vand og snavs bliver matchet af en lige så spændende historie omkring Merino uldens oprindelse.

Merino uld stammer fra racen Merino, opkaldt efter spanieren Beni-Merines, der i 1400 tallet eksperimenterede med at skabe den fineste uld kvalitet i industrien. Han søgte at holde én bestemt fåreart samlet, så formeringen kun skete inden for samme art. Det lykkedes gennem århundreder at holde tæt kontrol med formeringen, hvilket skabte den bedste uld kvalitet. Senere blev fårearten bragt den lange vej til Australien med skib og ulden bliver i dag brugt til at skabe forskellige former for uld beklædning til både tøj og laptop covers.