QuadLock

 

QuadLock er et monteringssystem, der lader dig integrere din smartphone i en aktiv livsstil. Du kan fastgøre din telefon til din cykel, mens du cykler, til din arm, når du kører, og i bilen, mens du kører. Quad Lock gør det meget lettere og sikrere at du kan bruge dine smartphone i mange sportsgrene, i fitness og navigation-aaps, som er tilgængelige i App Store/Google Play.

 

 

Personen bag QuadLock:

Designeren Chris Peters kom på ideen med QuadLock, efter han opdagede, at det var svært at være aktiv og samtidig blive guidet med sin smartphone i hånden; ”Jeg var lige flyttet til Sydney kort tid efter den oprindelige iPhone udkom og havde fundet adgangen til Google Maps meget praktisk for at komme rundt. Cykling var min vigtigste metode til transport, og jeg synes det ville være dejligt, hvis jeg kunne se min iPhone mens jeg cyklede”. Chris eksperimenteret med eksisterende bil-mounts og vugger, men var aldrig tilfreds med de løsninger, da de bare ikke var sikker nok til brug på en cykel og var alt for omfangsrige. Frustrerede over manglen på ordentlige monteringsløsninger besluttede han at udvikle sit eget system, der vil give muligheden for at montere din iPhone på din cykel med en sikkert og diskret design.

 

 

Tanken, håndværket og materialerne

QuadLock er en unik løsning, som giver dig mulighed for sikkert og bekvemt vedhæfte din smartphone til din cykel, bil, eller arm, og det er kun starten på de mange monteringsmuligheder til rådighed.

 

Den innovative Twist, Lås og Go system giver dig mulighed for at montere din smartphone på et øjeblik, og Dual Stage Lock giver dig tillid til, at din enhed altid er forsvarligt fastgjort uden behov for besværlige liner eller stropper. Den unikke tilgang gør at monteringsgrænseflade er slank og holdbar og kan klare alle dagligdagens aktiviteter. QuadLock mounts er meget mindre end nogen anden montere på markedet samtidig med at det er det letteste, stærkeste og mest sikre Smartphone montering på markedet. Når du prøver det, vil du spekulerer på, hvordan du nogensinde levede uden det!