Royal RepubliQ

Royal RebubliQ Logo

Med base i København har Royal RepubliQ hurtigt fået etableret sig i branchen med en filosofi om, at læder skal indgå som et “Aim of Life”. Inspirationen stammer fra franske markeder, deres hverdag og ikke mindst passionen for ægte kvalitets læder, der danner fundamentet og sjælen i Royal RepubliQ.

Personen Nicolas Kjaer og Royal RepubliQRoyal RebubliQ Sleeve

Royal RepubliQ’s rødder er i det kongelige monarki Danmark med kontorer i både København og Amsterdam. Danmarks gamle kulturarv og historie, de gamle kostumer fra vikingetiden til Hamlet er noget, som bærer brandet Royal RepubliQ frem i jagten på nye grænser og muligheder. At være individuel, fri af sind og grænser og tro på vores mål i livet, er grundvilkårene for Nicolas Kjaer der i sommeren 2006 grundlage Royal RepubliQ. Royal RepubliQ som brand og organisation føler sig forpligtet til at udforske grænsen mellem casual og sofistikeret. Tilgangen til kvalitets læderet er som en god rødvin, hver flaske har sin egen karakteristik og tiden vil tilføje kanten, dybden og dens særegne karakter. Denne fascination, respekt og passion for læder, vintage, høj kvalitet og former, er rygraden og sjælen i Royal RepubliQ.


Royal RebubliQ Læder tingTanken

Læder er et af ​​de få langtidsholdbare naturlige materialer, som ældes med ynde og får det karakteristiske patineret udtryk. Man kender det selv fra en god gåtur langs en bod, gadeforretning eller marked hvor man pludselig ser et hjørne af noget, der fanger ens øje. Et stykke gammelt brunt læder, en gammel vintage taske, en kuffert, et par sko eller måske et bælte, som ligger og gemmer sig mellem de mange andre ting. Det er som at finde en gammel skjult dagbog fra fortiden. Man er ikke i tvivl om, at læderet har haft en lang forhistorie med mange forskellige ejere som man ikke kender til. Denne mystik omkring læderets udtryk er hvad der driver værket i Royal RepubliQ


Håndværket

I udformningen af de forskellige lædervarer i Royal RepubliQ har de et stærkt øje for kvalitet, vintage, interiour og arkitektur. Alt er lavet af dygtige håndværkere inden for Europas grænser. Produkterne balancerer mellem afslappet og det sofistikerede, fra Denim til semi mode, med et internationalt touch og skandinaviske linjer.Royal RebubliQ Læder TaskeMaterialet

Royal RepubliQ bruger kun det fineste kvalitets læder til produktion af deres laptop covers. Jo højere kvalitet - jo længere og jo bedre vil læderets historie blive. Derfor bruger de kun italiensk kategori A læder.

Deres serie Black Vintage er helt unik. Læderet har gennemgået 5 forskellige typer af behandling før det ender op med det endelig urbane udtryk der ikke findes tilsvarende på markedet til computer covers. Deres andre serier, Basic laptop cover, Thin Laptop sleeve og Laptop cover med skulderrem er også af den bedste kvalitets læder med indvendig padding og YKK lynlås (verdens største producent af lynlåse) der sikrer et langtidsholdbart sleeve til din MacBook.