Speck

 

Speck er et firma, der er lokaliseret i USA, og går all-in på produkterne.

Deres motto er: ”If we aren’t constantly striving to craft the best cases, discover the freshest ideas and build the cleverest team, why even bother showing up?”. Det er vores indtryk at de lever fuldt op til deres motto med klasse kvalitet, spændende ideer og friske farver.

 

 

Speck er født og opvokset i USA af en gruppe ”California-based” ingeniører, som er født med troen på at alt kan løses. De lever for at skabe perfekt montering af et stilfuldt og beskyttende case til MacBook, iPad, iPhone og forskellige gadgets, som man ikke kunne forstille sig at leve uden. De har en vilje til at skabe ekstraordinære produkter, der viser gnist af opfindsomhed! ”It’s bold, exciting and colorful – just like us!”

 

Speck er hele tiden i gang med at tænke innovativt og komme med nye spændende alternative covers. Deres team består af intelligente og kreative tænkere med hver deres unikke baggrund (alt fra designer til raketvidenskab), som kommer med hver sit perspektivet og kompetencer til at sætte præg på produkterne. Noget af inspirationen til deres cases kommer også fra lysten til at opfylde disse spørgsmål: ”Hvordan kan vi gøre dit liv lettere? Hvad vil få dig til at smile?”.

 

 

På CoverMe har vi forelsket os i især to slags produkter, som udstråler alt, hvad Speck går ind for. Disse produkter kan ses nedenfor

 

iGuy:

IGuy er et cover der stråler af farver og leg. Ofte vil man gerne have et cover som er simpelt, beskytter og ikke fylder for meget. Dette har Speck vendt rundt på. Coveret har en anderledes udformning, som man ellers ikke forbinder med et iPad cover generelt. Men hvorfor er iGuy som så populær? Hvad kan dette store og relativt klodsede iPad cover bruges til?

 

iGuy er lavet af EVA skum også kendt som ekspanderet gummi eller skumgiummi. Denne type skum er meget blød og stødabsorberende hvilket gør det til et klogt materiale, hvis den skulle ryge på gulvet. På siderne af iGuy er de to arme som menneskeliggøre iPad coveret. De fungere godt for børnene at holde fast om. Ligeledes tager de også godt fra hvis iGuy med iPad skulle falde på gulvet. De to ben giver en god solid bund hvorved iPaden kan stå på et bord eller lignende.

 

 

EVA-skum er et materiale, som bliver brugt i vid udstrækning inden for forskellige industrier og områder så som gulvmåtter til træning. EVA-skum er med andre ord meget fleksibelt og egner sig perfekt, som stødabsorberende materiale til en iPad.

EVA skum-materialet er CE-mærket, hvilket betyder at det overholder europæiske standarder for produktion, sundhed, miljø og sikkerhed og derfor er sikkert for dine børn at benytte.

iGuy er designet til at kunne passe til alle iPad modeller. Ligledes er den fuld funktionsdygtig mens iGuy er fastmonteret med adgang til alle iPad'ens porte. Find iGuy her 

 

 

 

 

Hardshell

Et Hardshell cover er ingen undtagelse for det gode design og udførsel, som Speck går ind for. Coveret er lavet af Polycarbonat og er ultra tyndt med en tykkelse på kun 1,2 mm. Det sidder super tæt til MacBook computeren, så den fylder mindst muligt. Selvom coveret er tyndt er det stadig utrolig effektivt imod stød, slag og ridser. Dette er smart, hvis man oftest bare har sin MacBook med i tasken.

 

 

Hardshell coveret er 2-delt i top og bund skal som klikkes nemt på MacBook computeren. Computeren er fuld funktionsdygtig, når coveret er påsat, hvilket giver frihed til alle porte og cd-drev.

 

Overfladen på Hardshell cover skelner mellem 2 materialer. Det ene materiale er maleret og har en gummibelægning, der gør det lækkert at røre ved. Det andet materiale fuldstændigt gennemsigtet og giver fuldt udsigt til din MacBook.

På begge slags er der ligeledes på undersiden små gummifødder som giver god stabilitet. Speck's ingeniør kundskaber vises ved at de har skabt en ventilationskanal så computeren kan afgive varme, selvom den er lukket inde af top- og bund låg.

Find Hardshell cover her