TwelveSouth

Entrepreneuren Andrew Green er manden der lader sig inspirere af europæisk møbeldesign, når han skaber nye produkter til Twelve Souths efterhånden imponerende sortiment af tilbehør til MacBook. De er blevet hædret i magasiner verden over for deres originale design og sans for funktionalitet. Specielt deres laptop sleeve "BookBook" er blevet en inspirationskilde for mange Mac-Fans, der ikke blot søger effektivt at beskytte deres MacBook, men samtidig gøre det med på elegant og autentisk manér. 


TwelveSouth-Andrew Green FounderPersonen bag Twelve South
Amerikanske Andrew Green er idémageren og stifteren bag Twelve South. De har base i South Carolina (USA) og er dedikeret til at designe tilbehør eksklusivt til Apple computere. Andrew Green og resten af de 11 ansatte i Twelve South er Mac-brugere. De mener, at det er tid til at stoppe for produktionen af PC-tilbehør, som går for at være Mac-kompatibelt, fordi det er malet hvidt.
De sætter fokus på innovation i deres udformning af laptop sleeves og tilbehør til produkter i Apple familien. Deres computer case "BookBook" er unik i sit udtryk og innoverende tanke. Intet er lignende på markedet i detalje, materiale, design og kvalitet. Dette har også bragt Twelve South meget hæder i utallige magasiner, blade og nyhedsportaler.


Idéen TwelveSouth-1920-30
Tanken i Twelve South er, at fedt nyt tilbehør skal være designet til at beskytte, tilpasse, maksimere ydeevne samt forbedre Apple oplevelsen. Twelve Souths fokus på design og funktionalitet er blandt andet inspireret af Europæisk møbeldesign. Især 1920’erne og 30’erne er holdepunkt for inspirationskilden med blandt andre franske Charles-Eduouard Jeanneret (der var én af modernismens forgangsmænd) og Alvar Aalto (pioner indenfor designretningen funktionalisme). Inspirationen fra modernismen og funktionalismens tid springer også tydeligt i øjene med Twelve Souths sans for detalje og udførelse i produkterne. De er til for at behage den sande Mac-fan der ligesom Twelve South selv har øje for detalje, design og kvalitet.

TwelveSouth-Mac LifeHåndværket
Beskyttelsen af din MacBook er topprioriteret. Hvert BookBook cover er bragt til live med håndværk der sikrer, at ikke to er nøjagtig ens.

Materialet
"BookBook" coveret er indvendigt polstret med et rødt fløjls agtigt interiør, der er super blødt og lækkert. Når coveret er lukket med dobbeltlynlåsen, er Mac computeren beliggende mellem to hårde og stive læderlag, som skaber solidt stødabsorberende beskyttelse. Sammen med den stive boglignende ryg fungerer "BookBook" coveret utrolig godt til beskyttelse af din MacBook. Dobbelt lynlåsen virker godt, hvis du ønsker at oplade computeren samtidig med, at den ligger sikkert i coveret. .
"BookBook" er den perfekte forklædning. Ingen vil se din MacBook, når den er gemt inde i et "BookBook" cover.