Woodcessories

Woodcessories designer unikke og luksuriøse covers til Macbook, iPad og iPhone, som er udført i træ med de flotteste detaljer. Det udvalgte træ giver et helt unik og specielt udtryk, som er forskelligt ved hvert cover. På CoverMe har vi udvalgt 2 covers til iPhone 5, 6 og 7, som er brugervenlige og stilbevidste. Til MacBook vil der være et træcover på 1mm, som kan klistres på bagsiden af den MacBook og giver derfor et helt bestemt look og komfort til dit computer samt den beskytter mod ridser. Til iPad har vi et cover, der er designet med opmærksomhed på detaljer og anvendelse, hvor det er muligt at stille iPad i flere forskellige positioner for arbejde og film.

 

Historien bag WOODCESSORIES, fortalt af Sebastian :

Ideen bag mærket starter på den 5. dag i vores ekspedition gennem Roosevelt National Forest, hvor vi møder Bill. Bill ser faktisk ud som Tommy Lee Jones, men med større hårpragt og han er en ægte Mountain States Original! Hans glæde er smitsom og inspirerende. Han begejstrer os med historier om sin barndom i Colorado; hans første tur på Big Creek, ja, og endda om hvordan en rigtig BBQ sauce skal smage. Bills passion for skove, floder og bjerge er grænseløs. Det er netop denne forbindelse til naturen, der gør det klart for os; at denne følelse bør alle opleve. Alle mennesker bør bære et stykke natur på sig!

Efter vores sidste møde, sad vi ved lejrbålet, og spurgte os selv, hvorfor der er færre og færre naturlige produkter. Hvordan kan det være, at mange mennesker stadig søger billige plastik produkter. Forklaringen er enkel, vores hektiske samfund mangler tid, passion og dedikation til virkelig unikke ting. Vi ønsker at ændre dette og dermed blev WOODCESSORIES dannet.

Vi var 3 studerende. Ingen designer, ingen computer-geni, ingen tømrer. Kort sagt, vi var virkelig ikke hvad du har brug for, for at gennemføre, hvad vi havde forestillet os. Men vi vidste, at vi med vores passion, energi og kærlighed kunne skabe bæredygtige produkter. Produkter, der er udviklet individuelt til daglig brug og som kan tages med overalt. Produkter, hvis vigtigste komponenter er baseret på en af ​​de mest naturlige og smukke ressourcer, der findes!

 

Vores grundprincipper

Bæredygtigt træ.

Vi går ikke på kompromis med vores træ! Derfor er hovedparten af vores træ FSC certificeret og fra bæredygtigt skovbrug! Vores træ: valnød, kirsebær, bambus og ahorn, er mærket med FSC certifikat. Endda vores egen drift er allerede FSC-certificeret. Selv vores indpakning er 95% genbrugspapir!

Kærlighed til naturen.

For hver solgte WOODCESSORIES PRODUKT plantes et nyt træ. Indtil nu er der allerede plantet over 10.000 træer. Dette er ikke kun til gavn for naturen og klimaet, men forbedre også livsforholdene for mange afrikanske familier. Sammen med *Trees for the Future støtter Woodcessories vigtige projekter i Afrika, for at skaffe mad og bæredygtige ressourcer. Vores mål er at skabe en WOOECESSORIES Skov. Med hjælp fra vores kunder og partnere, kommer det til at ske! Garanteret!

Udvalgte materialer

Certificeret massivt træ og udvalgt læder danne grundlag for skabelsen af hver produkt. Samspillet mellem strukturen, farven og udtrykket er individuel. Hver kunde får sit egen unika, som med tiden udvikler et særegent udseende. Kun med brug af materialer af høj kvalitet, kan vi nå udvikle produkter, der vil holde i lang tid.

Ærligt håndværk

Vi garanterer ægte håndværk. Hvert produkt er forarbejdet i vores familiedrevne værksted. Vores håndværk gør det muligt at udvikle produkter af ekstraordinær karakter.

Unik design.

Med vores passion for kreativitet og kvalitet, tilstræber vi os på at nedbryde masserne og definere nye trends. Inspireret af naturen, men også af mennesker og byens ”drive”, er vores kollektion altid oppe i tiden. Når de naturlige former møder det moderne look, opstår vores uforlignelige produkter. Det viser bare hvad vi og vores kunder er: UNIQUE!

APPLE ONLY

Innovative, unikke og cool. Sådan er vores kunder. Og sådan bør vores produkter også være. Vi motiveres af loyale Apple-kunder, og følger deres behov for funktionalitet og minimalistiske æstetik. Med vores covers oplever du at dine Apple produkter får sin egen personlige karakter. Hos os gælder: APPLE ONLY.

 

Vores design