Bæredygtige brands hos CoverMe

Oprettet den juli 10, 2020 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

CoverMe specialiserer sig i unikke og anderledes produkter med kant, som IKKE bare er et almindeligt og kedeligt neopren sleeve. Vi har gjort et stort arbejde ud af at håndplukket mærker fra hele verden, som på hver deres unikke måde har skabt covers, der signalerer historie, kvalitet og design. 
Men har vi så hos CoverMe fundet nogle mærker, som går højt op i bæredygtighed, miljøet og gode arbejdsforhold? - Det kan vi svare et stort JA til! 

 

Woodcessories - Wood rules the World!

Woodcessories et tysk brand, der har en stor kærlighed til naturen, garanterer et ærligt håndværk og unikt design. Selvom alle deres produkter er af ægte træ, går de stærkt ind for naturen og sætter stor fokus på at beskytte træerne og sikre deres bevaring. Siden juni 2016 har de kun benyttet sig af 100% FSC certificeret træ, som er fra bæredygtigt og kontrollerede skovbrug. Deres mål er, kun at have FSC-certificerede produkter i porteføljen i 2018 og opfylde alle deres miljømæssige krav. Ud over deres FSC-certificering er de involveret i det velgørende projekt "Trees for the Future" og planter et træ for hvert produkt, de sælger. Deres indsats kan også følges på deres egen hjemmeside, hvor antallet opdateres regelmæssigt på allerede plantede træer. Det er en stor motivation for dem, at følge med i deres kampagne, da de jævnligt bliver opmuntret, når de ser på den skønhed, entydighed og levetiden af ​​mange træer - disse grundprincipper er en stor del af Woodcessories, som de er meget stolte af.

Se vores udvalg her  

 

Pack & Smooch - Håndlavet i eget studio med naturlige materialer

Vi designer det!. Vi producerer det!. Vi sælger det.!" Sådan lyder Pack & Smooch motto. Hovedideen bag firmaet er at designe og fremstille højkvalitets produkter med håndværk i hver detalje. Inspirationen hentes fra forskellige kilder både inde og uden for organisationen. Dettet resulterer ofte i skøre og skæve forslag. Natop derfor produceres alle deres ting i eget syværksted i Hamborg for konstant at kunne arbejde med materialer og redskaber, så snart en ny ide popper op.
Stilrent design og kvalitet er nøgleord for hver cover, nøglering, kortholder, kabeltaske mm., der forlader Pack & Smooch's studio i Hamborg. Alle deres produkter er designet specielt til hvert enkelt behov og har derfor en perfekt pasform og funktionalitet. I en globaliseret verden af masseproduktion, lægger Pack & Smooch stor vægt på håndværk og miljøvenlig produktion ved brug af naturlige materialer i høj kvalitet. Alle Pack & Smooch's produkter er fremstillet i 100% merionuld og vegetabilsk gravet læder med et enkelt og naturlig design, samtidig med at de er robuste, sofistikeret og tidsløse.

Se vores udvalg her 

 

Ryan Frank

Ryan Frank er et mærke, som laver bæredygtige produkter til MacBook, iPad og iPhone i kork og genbrugs filt. Design, kvalitet og processen er i højsæde, når de håndlavet covers bliver produceret lokalt i London. Ifølge Ryan Frank kræver et godt bæredygtigt design én filosofi og dermed en gennemtænkt proces. I udformningen af kork coveret til henholdsvis både Macbook og iPad er designet i højsæde. Men designet er kun et skridt i processen. Mange forskellige elementer indgår i Ryan Franks tanker heriblandt, hvor materialet er hentet fra, har det haft nogle sociale implikationer på lokal samfundet, kan det genbruges, er råmaterialet skadeligt osv. Med andre ord er det essentielt for Ryan Frank, at produkterne har karakter af Up-cycle, - altså bliver lavet af tidligere produkter, der har nået sin ende, og dermed bliver genbrugt og bragt ind i en ny sammenhæng.

 Se vores udvalg her

 

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises