Hvordan beskytter jeg min iPhone bedst muligt?

Oprettet den august 01, 2019 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Det at beskytte ens iPhone kan forståes på 2 forskellige måder. Den ene er beskyttelse af din data, og den anden er at fysiks beskytte din iPhone.

Sådan beskytter du fysisk din iPhone mod skrammer og ridser:

For at beskytte din iPhone så godt som muligt, så forslår vi, at du beskytter din iPhone med et cover eller sleeve. Mange vælger dog ikke at have et cover på deres iPhone, fordi man syntes, at man pakker det stilrene design ind. Er du en af disse personer kan du vælge at benytte dig af et sleeve til din iPhone. Her har du ikke et cover bag på din iPhone hele tiden, men glider derimod kun din iPhone ned i sleevet, når du ikke bruger den og transportere den i lommen eller i tasken. På den måde beskytter du stadig din iPhone imod ridser fra diverse småting, dog er du ikke sikret beskyttelse, når du bruger din iPhone. Hvis du gerne vil have beskyttelse hele tiden anbefaler vi at bruge et cover sammen med dit sleeve.
Klik her for at se vores udvalg af covers og sleeves til iPhone.

Sådan beskytter du din iPhones data:

Ønsker du at beskytte din iPhone yderligere, så har vi lavet en guide med 3 punkter der kan hjælpe:

Vores første tip om at sikre din iPhone er ret simpelt. Sørg altid for at du kører den nyeste version af iOS. Hackere finder sommetider fejl i Apples kodning, som de kan udnytte, og muligvis få adgang til din personlige data. Nye iOS-opdateringer er Apples måde at lappe huller i operativsystemet, mens der implementeres stabilitetsforbedringer.

Vores andet tip er at lave en længere kode til din iPhone. Er din kode bestående af 4 cifre, så er chancen for at din kode bliver gættet på første forsøg 1/10.000. Dette er skræmmende lidt, når man tænker over hvor meget personligt data der ligger på din iPhone. Ved at skifte til en 6 cifret kode, er der i stedet 1 millioner forskellige tal-kombinationer.

Vores tredje tip er at hente 'Find min iPhone'. Denne app hjælper dig hvis du mister din iPhone, da du kan du logge på Find My iPhone fra en anden iOS-enhed eller via internettet og fjerne din enhed på afstand, og tage dine personlige data med. Dette betyder kort sagt, at selvom du mister din iPhone, vil du ikke kunne få stjålet noget information eller data.

Placeret i FAQ, iPhone, Tips og tricks


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises