Nyheder i iOS 9

Oprettet den april 05, 2016 af Leo Pedersen | 0 kommentarer

Med iOS 9 får du forbedringer på alle niveauer – lige fra de apps, du ser på hjemme-skærmen, til strukturen i styresystemet. Siri er mere intelligent end nogensinde, proaktive forslag hjælper dig med at få tingene gjort, og multitasking på iPad når nye højder med Slide Over, Split View og Billede i billede. Alle disse forbedringer gør dine enheder – og dig – i stand til at gøre så meget 

Nyheder.

iOS 9 er spækket med forbedringer, som du får glæde af hver eneste dag. Dine apps får en vigtigere rolle. Nye multitasking-funktioner på iPad gør, at du bliver endnu mere produktiv. Siri kan mere end nogensinde, og nye proaktive forslag hjælper dig med at få tingene gjort, inden du selv får spurgt. Samtidig bidrager forbedringer i styres-ystemets struktur til en enestående ydeevne, længere batteritid og større sikkerhed. Jo mere du bruger det, jo mere vil du undre dig over, hvordan du har kunnet undvære det.

Hvad er iOS?

iOS er verdens mest avancerede styresystem til mobile enheder, og det er fundamentet i iPhone, iPad og iPod touch. Det indeholder en række apps og funktioner, som du kan bruge til de daglige opgaver og til de knap så daglige. De er intuitive, enkle og sjove at arbejde med.

 

 

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises