iPhone SE - Stærkeste 4" telefon nogensinde.

Oprettet den april 05, 2016 af Leo Pedersen | 0 kommentarer

 

Vellommen til iPhone SE, den stærkeste 4" telefon fra Apple nogensinde. Apple har taget udgangspunkt i et populært design og gentænkt telefonen fra inderst til yderst.
Telefonen er udstyret med den nye A9 chip, der er den samme avancerede chip, som bruges i iPhone 6s. 12‑megapixels kameraet tager fantastiske billeder og 4K‑video. Live Photos gør dine billeder mere levende.  Resultatet er en iPhone, som er lille udenpå. Men stor på alle andre måder.

iPhone SE er en finpudset udgave af et kendt og elsket design og den lette og kompakte telefon er fremstillet af perleblæst aluminium, der giver en satinblød finish – telefonen er designet til at ligge godt i hånden. Den fantastiske 4"1 Retina-skærm gør alt knitrende skarpt. Og de matslebne kanter sammen med det matchende logo i rustfrit stål fuldender designet.

Kernen i iPhone SE er A9, den samme avancerede chip som i iPhone 6s. Takket være 64-bit-arkitektur, kendt fra stationære computere, leverer A9-chippen spektakulær hastighed og respons. Og med en grafisk ydeevne på konsolniveau kan du glæde dig til en smuk behandling af dine bedste spil og apps. Alt i alt en stærk chip, der giver en imponerende ydeevne.

Telefonen har de samme dimensioner som iPhone 5S - og ja, du kan selvfølgelig finde et rigtig lækkert cover på shoppen.

Placeret i FAQ, iPhone


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises