iPad 3 er lige om hjørnet

Oprettet den februar 28, 2012 af Caroline Pedersen | 1 kommentar

Rygterne om Apples lancering af en ny iPad har længe hersket på nettet, men eftersom den ifølge de seneste rygter skulle blive lanceret i starten af marts, er der også ved at danne sig et solidt billede af hvordan den nye iPad kommer til at se ud. 

De fleste kilder peger efterhånden på at Apple d. 7 marts afslører den nye iPad. De fleste forudsiger den kommer til at hedde iPhone 3, men ligesom med vi så det med iPhonen, overvejer flere om det i stedet bliver en iPad 2s. Da den nye iPad øjensyneligt bliver tykkere er det dog nok mest sandsynligt at den kommer til at hedde iPad 3, da Apple oftest bruger ”s” endelsen til produkter der har samme ydre, men har fået opgraderet indmad.

Den nye iPad skærm kommer til at være i luksus klassen med en skærm opløsning på 2048x1536 får du en bedre opløsning end på de fleste computere og størstedelen af HD-fjernsyn. Udover den nye skærm er både batteriet og kameraet også blevet væsentligt bedre. Batteriet skulle nu kunne klare op til 8-10 timer mellem opladninger, og kameraet bliver opgraderet til et af samme kvalitet som det der sidder i en iPhone 4s. Yderilgere skulle den nye iPad også være væsentligt hurtigere, da den også får en ny processor. Alle disse ændringer skulle imidlertid resultere i, at den nye iPad bliver tykkere. De fleste rygter peger dog på at det kun er 1-1,5 mm den bliver tykkere, så forhåbentligt passer ens iPad cover stadig selvom man skifter til en iPad 3! 

Når Apple lancere nye produkter er det store spørgsmål altid om det er værd at opgradere eller om man skal beholde sit nuværende udstyr. Og som altid er det et rigtigt svært spørgsmål at svare på. Umiddelbart synes jeg ikke det virker til at der kommer til at være så mange ændringer, at det skulle være værd at udskifte en iPad 2 for en iPad 3, men har man den originale iPad vil det være en markant forbedring at gå over til en iPad 3. En af de nye tiltag ved iPad 3, er tilførelsen af ”Siri”, den virtuelle assistent som også kom til iPhone 4s. Siri er dog mere eller mindre ubrugelig for danskere, da den stadig kune kan benyttes på engelsk, tysk og fransk og flere af de services man kan bruge igennem ikke er tilgængelig i Danmark. Når iPad 3 udkommer vil prisen på iPad 2 falde, og man kan derfor med fordel overveje at købe en billigere iPad 2 Cover. Hvor meget billigere iPad 2 bliver er ikke til at sige, men der vil nok være i hvert fald en 20-30% at spare.   

    

Placeret i iPad


Næste

Tidligere

1 Respons

Nikolaj Bomann
Nikolaj Bomann

marts 05, 2012

Ved vi hvilke medier som dækker keynoten?

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises