Så kom den nye iPad.

Oprettet den marts 08, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Navnet er måske en af de største overraskelser ved den nye iPad for dens navn går ikke under iPad 3 men ”iPad den nye”. Du kan gætte på, at den vigtigste opgradering til tredje generation af iPad serien ligger i den ekstreme skærm opløsning på ingen ringere end 2048 x 1536 fyldt med 3,1 millioner pixels - det mest nogensinde i en mobil enhed - og et 40% boost i farvemætning.


Ellers er de synlige ydre-ændringer fra den sidste iPad meget få. Enheden er lidt tungere på 1.4 kg og er ca. 1 mm tykkere. Dette er netop en god nyhed for CoverMe og alle dem som har investeret i iPad 2 sleeves, da de stadig vil passe til den nye iPad. Det vil sige at er man så heldig at have fået fingrene i den nye iPad kan man roligt købe iPad cover beregnet til iPad 2. 

Intern hardware ændringer er mere gradvis. Den nye A5X chipsæt med quad-core grafik er en styrket version af den oprindelige fundet i iPhone 4s / iPad 2. Kameraet på bagsiden er 5 mega-pixel med en oplyst sensor, komplet med en 1080p video-capture og indbygget billedstabilisering, samt et forbedret fremadvendt kamera.

Den nye iPad vil stadig tilbyde nogenlunde de samme 9 timers batterilevetid som nuværende iPad brugere har taget for givet. Opbevarings-niveauer forbliver de samme, med mulighed for 16GB, 32GB og 64GB. En række nye nethinde-aktiverede programmer blev også annonceret ved lanceringen, herunder iWork trio app og en opdateret iPhoto til iPad, der understøtter op til 19 megapixel fotos.

Den nye iPad - CoverMe

Alle iPad-modeller; 16GB, 32GB og 64GB, kommer på markedet d. 16 marts og pre-order starter i dag, dog kun i USA. Vi regner med, at den nye iPad kan købes i og omkring april måned. Men, vi har set før, at Apples produktlanceringer er blevet revet af hylderne, hvilket sagtens kan strække leveringstiden til Europa og Danmark. 

Placeret i iPad


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises