Nyt Pack & Smooch iPad sleeve i merinould

Oprettet den marts 09, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Clemens Burkert og Pack & Smooch

Clemens Burkert er stifteren af Pack & Smooch der har til formål, at lave produkter der har fokus på simplicitet, funktionalitet og design. Pack & Smooch sætter kvalitet højt og bruger derfor kun de bedste materialer til produktion af deres sleeves til MacBook, iPad og iPhone 4 covers. Gennem sin skole tid, lavede Clemens tasker ud af genbrugte presenninger til sine venner og familie med stor succes, hvilket førte ham til, at starte op som selvstændig designer. Efter en længere rejse i Australien blev han introduceret til merinoulden som efterfølgende blev grundmaterialet i alle de sleeves der forlader Pack & Smooch’s studie i Hamborg. 

Pack & Smooch - iPad sleeve - Hampshire

Merinoulden

Merinoulden som Pack & Smooch benytter til alle deres sleeves, herunder dette iPad cover, er af 100% australsk merinould. Denne type uld, har en lang tradition dateret tilbage til 1100-tallet og Spaniens monopol status som uldproducent. Beni Merines, som merinoulden er opkaldt efter, var i spidsen for Spaniens stor-produktion af uld og havde til formål at skabe den bedste kvalitet uld, hvilket lykkedes med stor succes. Efter Napoleons krigene mellem Frankrig og Spanien, blev meget af Spaniens uldproduktion ødelagt, men uldkvaliteten som vi kender i dag er varet ved. 

Pack & Smoochs merinould som iPad coveret er lavet af, har masseenhed på 900g/m2 hvilket gør ulden meget tæt. Tykkelsen på ulden er 3mm og gør sleevet ideelt til beskyttelse. 
Funktionalitet

En af de mange gode features der findes ved iPad coveret fra Pack & Smooch, er muligheden for at have enkelte ting med i coveret. Eksempelvis, er det muligt at have sin oplader med, hvilket er en kæmpe force. Ligeledes kan man have et par kreditkort, kontanter eller skrivemidler med så det faktisk bliver en lille form for taske, der gør det muligt kun at medbringe dette cover. Til at holde iPad coveret har Clemens valgt en kraftig læder-pad i kernelæder. Denne læder-pad komplementerer coveret godt og vil med tiden give læderet en flot patineret overflade. Sleevet kommer i to forskellige farver; Grå og Sort. Farven på læder-padden forbliver den samme uanset hvilken farve man vælger Grå eller Sort. 

Lukke-funktionen på coveret er endnu en bevis på kvalitet fra Pack & Smooch. De benytter en nikkelfri metal knap fra fabrikanten PRYM. Knapper fra PRYM benyttes ofte i cowboy bukser som netop kræver en solid og stærk kvalitet. 

 

 

Pack & Smooch - iPhone, iPad, MacBook sleeves

 

Dette cover passer til iPad 1 og iPad 2. Har man påsat et af Apples Smart covers er der muligt, at have både Smart cover og iPad nede i selve iPad sleevet. 

Er man interesseret i andet end iPad covers, laver Pack & Smooch også sleeves til MacBook Pro 13” og 15”. Har man en MacBook Air i stedet laver de også sleeves til disse i både 11” og 13”. Er man mere interesseret i et iPhone 4 cover laver de ligeledes covers til disse i både ren merinould og i kombination af kernelæder og uld. 

Placeret i iPad


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises