Buddy iPhone 4 keyboard

Oprettet den juli 09, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Boxwave er en amerikansk virksomhed som startede i 2002. De har vundet et hav af innovations priser for deres løsninger til blandt andet iPhone og diverse tablets; Kindle, iPad 2 og Den nye iPad. Én af deres prisvindende løsninger er dette Buddy keyboard tastatur til iPhone 4.

 

Buddy iPhone keyboard coveret er meget smedigt og let. I det øjeblik du skubber Buddy tastaturet ud, vil iPhones skriveenhed forsvinde og skærmen vil blive udvidet til at fylde displayets størrelse. Tasterne på Buddy keyboardet er hævet en smule for at give feel på fingerspidserne man ofte mangler når man skriver på iPhonens touch-display. Man kender følelsen for den gamle Nokia 3210, hvor man kunne skrive i blinde netop fordi man kunne mærke de forhøjede taster.

Buddy keyboardet har nogle fine muligheder for at justere forskellige features. Eksempelvis kan man tænde eller slukke det backlit lys som oplyser tasterne. Ligeledes kan man justere brigtness på skærmen via tasterture så det passer til ens behov - lækker feature. En stor space-knap sørger for at det blive nemt ikke at ramme forkert når man skal trykke på den nok mest benyttede tast. Hvis man skulle slukke keyboardet helt er der en quick-tast til at slukke det så man spare strøm på keyboardet.

 

 

Strøm er selvfølgelig en nødvendighed til Buddy tasterturet. Der er indbygget en batteri som kan holde strøm i op til 2 uger og oplades med dertilhørende USB mikro-oplader. Man kunne snakke både for og imod at Buddy keyboardet ikke kører over iPhones batteri. Det er nok smartest at iPhone og Buddy tastatur kører hver for dig i og med det Buddy keyboardet vil suge juice ud af iPhonen, mere end den i forvejen allerede selv gør.

 

I bunden af Buddy keyboard coveret sidder oplader-stikket samt en smart lille parring-knap. iPhonen og Buddy keyboardet er nemlig parret via Bluetooth hvilket gør det smart at man ikke skal have diverse kabler forbundet for at opnå forbindelse. Til dem der har erfaring med Bluetooth (eksempelvis Airplay) ved også at forbindelsen af og til, lige skal genopfriskes. Derfor, har man i bunden en bluetooth parrings-knap som hurtigt genopretter forbindelsen. En tredje funktion i bunden af Buddy coveret er en quick tænd/sluk knap hvilket ligeledes er god funktion for at spare på batteriet. 

 

Alle iPhones funktioner er tilgængelige. Justering af lydniveau, opladerindgang, kamera og mute er alle fuldt fremkommelig uden at skulle bikse med at tage iPhone-coveret af. I forhold til at der faktisk sidder et keyboard på bagsiden af selve iPhone coveret så er det faktisk ret slankt. Buddy coveret måler; Højde 11,43 x Bredde 5,8 x Dybde 1,9 cm.

 

Alt i alt er det et spændende cover, som er værd at overveje hvis man er træt af, at skrive på sin iPhone 4/4S. Buddy Keyboard coveret kommer i sort og hvid med lækker "SmoothTexture coated" bagside. Der findes to versioner af Buddy keyboard coveret; Et med backlit lys og et uden. Med backlit koster iPhone coveret 79.99 USD og uden 39.99 USD.

Placeret i iPhone


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises