The Curve håndfri-telefon til iPhone 4

Oprettet den juli 16, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

  

The Curve er designet af den franske designer David Turpin for firmaet MoshiMoshi som står bag mange flotte design klassikere. The Curve 03i er et luksuriøst stykke lejetøj til den moderne mand i enten hjemmet eller på kontoret.Med en blank finish og slanke linjer, giver Moshi Moshi Curve Wireless Handset dig et fashionabelt ny måde at bruge din mobilenhed, når du ikke behøver at være mobile. Det ergonomiske håndtag giver mulighed for overlegen komfort, mens du taler, og dens moderne design ser godt ud overalt

 

Som kort ovennævnt er The Curve udstyret med Bluetooth V2.1 og Auto-reconnect Technology, hvilket giver dig mulighed for at pare og besvare opkald med to forskellige Bluetooth-enheder. Med andre ord kan du benytte The Curve til at oprette Bluetooth forbindelse til både din iPhone, iPad eller MacBook. Se uden at skulle afbryde forbindelse til en af dine devices. For at opleve en ekstra bekvemmelighed, er The Curve udstyret med en auto-reconnect funktion. Dette betyder at håndsættet selv vil opdage og genoprette en tidligere parret enhed, når det er inden for rækkevidde.

The Curve Wireless giver mulighed for uafbrudt brug af alle funktioner i den forbundet iPhone 4, selv mens du har på linjen. Du kan lave planer, e-mail, surfe på internettet, og få adgang til din kalender uden at skulle holde pause i samtalen.

Det trådløse håndsæt kan oplades fra din computer via det medfølgende USB-kabel. Dens batteri giver op til seks timers taletid og 120 timers standby tid. Takket være sin ledningsfri design, er det nemt at gå rundt i lokalet, mens du taler i håndsættet. Du skal blot placere din iPhone et sted med god signalstyrke for at opretholde den bedste forbindelse.

Håndsættet har praktiske one-touch-knapper til at hjælpe med at kontrollere telefonens indstillinger. Du kan justere lydstyrken, besvare og afslutte opkald, slå lyden fra et opkald, skifte mellem samtaler, og vælge mellem to ringetoner.

 

 

Hvad følger der med i kassen?

Bluetooth trådløs håndsæt, en oplader med iPhone dock, AC-adapter med tre udskiftelige strømforsyning stik, USB-kabel, to universelle dockadaptere for iPhone 3GS og iPhone 4, og brugervejledning.

Placeret i iPhone, Tilbehør


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises