Computertaske: Nano Double fra Royal RepubliQ

Oprettet den november 06, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Forskellen på Nano double og single computertaske

Double og single står meget simpelt får enkelt og dobbelt. I forhold til Royal RepubliQ's computertaske Nano bag betyder det at Double tasken har 2 lynlåse, altså 2 fuldstændigt seperate rum og single tasken har 1 seperat rum. Nano double bag har som sagt 2 seperate rum. I det ene rum har man mulighed for at indlægge sin MacBook Pro. Der er plads til både MacBook Pro 13" og 15". I det andet adskilte rum er dette igen inddelt i 2 mindre rum adskilt af en lag neopren som danner skillevæg i computertasken. Her er der mulighed for at have mange forskellige ting med. Bøger, blade, blokke, papire, skrivemidler, madpakke eller andre devices. Tasken lukkes af 2 kraftige YKK lynlåse som er i super kvalitet. Lynlåsen har store takker som gør den kraftig og stabil. Nano Double computertaske er en bedre taske hvis man ønsker at have mere plads til forskellige typer af ting med så på farten. 

              

Royal RepubliQ og læder computertasken

Med base i både København og Amsterdam har Royal RepubliQ på få år skabt et renomé og omdømme i modebranchen. Læder er grundstenen for Royal RepubliQ i deres sleeves og covers til MacBook, iPad og iPhone. Kvaliteten af denne lædercomputertaske er uden tvivl den bedste på markedet til den pågældende pris. Læderet er ægte naturligt koskind som med tiden vil ælde flot og få en patineret overflade som man som læderelsker vil blive meget glad for. Computertasken har på aftagelig skulderrem der indvendigt et paddet med skridsikkert materiale der gør det svære at glide af skulderen. Hvis man ønsker at tage skulderremmen af så er der to hanke som man kan bære tasken med. Viklet om de to hanke kan man knappe et stykke læder som gør tasken nem og behagelig at bære. 

Køb Nano Double Computertaske her:

Prisen på Nano Double computertaske er 1195,- og den fås i 3 forskellige farver; Brun, Cognac og Sort. Se og køb Royal RepubliQ's Nano Double computertaske her.

Placeret i MacBook, Mærker, Tasker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises