Blog

Otterbox iPhone cover – Defender

Oprettet den september 06, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer


OtterboxHar du tidligere haft smadret din iPhone skærm? Så kan dette cover fra Otterbox helt sikkert afhjælpe dette problem i fremtiden. Et solidt og gennemteste iPhone cover fra Amerikanske Otterbox. Klik ind på artiklen og læs mere om coveret

Fortsæt læsning

Placeret i iPhone, Mærker

BookBook-cover til iPhone 5

Oprettet den juli 10, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

bookbook

Den nye BookBook til iPhone 5 er landet hos CoverMe. Læs mere om de nye funktioner, hvordan du kan have alt i med dig på farten og generelle funktioner ved den nye BookBook til iPhone 5.

Fortsæt læsning

Placeret i iPhone, Mærker

P.A.P. MacBook og iPad covers

Oprettet den marts 04, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

PAPSå har vi fået nye iPad og MacBook covers i shoppen fra en helt ny producent. Det svenske firma, P.A.P. sætter lokalt håndværk og klassisk design i højsæde, hvilket vi selvfølgelig har skrevet lidt om. 

Fortsæt læsning

Placeret i iPad, MacBook, Mærker

Computertaske: Nano Double fra Royal RepubliQ

Oprettet den november 06, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

I en tidligere blog post omtalte vi Royal RepubliQ's computertaske Nano Single Bag. Denne blog post kigger nærmere på dens storebror Nano double bag. Vi har netop præsenteret en ny kategori i CoverMe nemlig Tasker. Royal RepubliQ bliver ved med at introducere nye og flotte tasker, sleeves og covers hvilket vi er stolte af at kunne fremvise her i CoverMe. 

 

Fortsæt læsning

Placeret i MacBook, Mærker, Tasker

iPhone 4 cover - BookBook i vintage sort.

Oprettet den oktober 30, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

iPhone4 Cover-BookBook-CoverMeTwelve South har endnu engang skabt et BookBook cover til iPhone 4. Det er BookBook til iPhone 4 som er udkommet i en ny farve - Vintage-Sort. Vi har selvfølgelig haft BookBook coveret længe hos CoverMe blot i farven vintage brun. Som sædvanlig når vi får et nyt produkt kigger vi nærmere på det. 

 

Fortsæt læsning

Placeret i iPhone, Mærker

Computertaske fra Royal republiQ: Nano Single Bag

Oprettet den oktober 30, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Så er det endelig tid til at præsentere en ny kategori hos CoverMe; Computertasker. Vi er meget stolte over at kunne fremvise nye tasker fra Royal RepubliQ der altid opretholder en kvalitet vi kan stå inde for hos CoverMe. Vi har kigget nærmere på detaljerne omkring Royal RepubliQ computertaske og hvorledes de passer ideelt til sin MacBook, iPad eller almindelig laptop. 

 

 

Fortsæt læsning

Placeret i MacBook, Mærker, Tasker

iGuy - iPad cover til dine børn

Oprettet den oktober 26, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

iGuy- iPad cover - CoverMe Bruger dine børn din iPad? Er du nervøs hver gang den er i nærheden af dine børn? iGuy, er den nye interaktive og sjove iPad cover fra Speck. Vi har kigget nærmere på den og hvorledes  den kan hjælpe dig af med nervøsiteten.

Fortsæt læsning

Placeret i iPad, Mærker