Opena cover til iPhone 4 med øloplukker

Oprettet den juli 24, 2012 af Caroline Pedersen | 2 kommentarer

 

Opena - Historien bag 

Efter indtagelse af et par ales en solrig eftermiddag kom en idé live. Hvorfor ikke sætte en øloplukker i en iPhone cover!?! ... Brilliant! Opena  coveret blev født. Med den idé i tankerne tilbragte duoen de næste par måneder på at designe, fremstilling af prototyper og test til at skabe en super flot og lækkert produkt.

Oprindeligt lanceret på sitet Kickstarter i juni 2011 den har modtaget stor interesse og sprang hurtigt til 50% af finansieringen mål i den første uge. Ordet kom ud, og det varede ikke længe, ​​før Opena coveret blev vist på design-og gadget blogs i Australien, Amerika, Frankrig, Japan og Rusland! 100% finansiering blev opnået mandag den 27 juni 2011 og projektet stod færdig d. 8 juli.

De næste par måneder var travle med sortering af værktøj, fremstilling, emballering, opfyldelse, og forsendelse. Den første produktion Opena landede i slutningen af ​​september 2011, og de vi hurtigt sendes ud over hele verden til at Kickstarter tilhængere og folk, der havde pre-order via Opena hjemmesiden. Det var en stejl indlæringskurve, men det hele fungerede. 


Opena coverets features

 

  • Passer til iPhone 4/4S
  • Beskyttende hårdt etui
  • Integreret slide out rustfri stål øloplukker
  • Integreret flash-ring
  • Kvalitets følelse og udseende
  • Massivt hit til fester
  • Indbygget cool faktor!

 

Med Opena coveret er din iPhone fuldt beskyttet, og du vil aldrig gå tørstig igen. Den perfekte ledsager til fester, grill-og stort set enhver situation, der kræver en oplukker!

 

Opena cover med integreret øloplukker – Køb det her

Opena coveret kan fås i sort og hvid til 245,- 

 

 

Til dato er flere tusinde Opena covers blevet sendt over hele verden, og svaret produktet fortsat modtager har været intet mindre end forbløffende. Som opfølgning på Opena, har Chris og Rob lanceret Quad Lock ® Montering System og Playa ® opbevaring sag, der er også blevet meget vel modtaget af markedet. 

Placeret i iPhone


Næste

Tidligere

2 Respons

Anders
Anders

juli 27, 2012

Hej Claes.

Godt spottet, en pinlig fejl fra vores side – Det er hermed rettet!

Dejligt at høre du er glad for det, håber I får meget glæde af dem i løbet af sommeren. Tak for den fine tilbagemelding og fortsat god sommer.

Anonymous
Anonymous

juli 26, 2012

(Linket fra artiklen til Opena coveret i butikken er forkert og prisen ligeså.)

Jeg har lige modtaget de 3 Opena covers jeg bestilte igår (!) så nu er afdelingen her på arbejde dækket godt ind.
Super kraftig kvalitet – hvilket selvfølgelig betyder at coveret er lidt tungere end andre covers, men er ikke i tvivl om at man har et kvalitetsprodukt i hænderne.

Tak for meget hurtig ekspedition og den personlige oplevelse at åbne pakken med et lille kort fra Mads.

Jeg vil helt sikkert anbefale CoverMe til andre.

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises