KLIK MOD KRÆFT

Oprettet den september 11, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Først og fremmest er vi selvfølgelig super glade for dem som har støttet op omkring projektet - Tak til dem. 

 

CoverMe er en virksomhed som opererer udelukkende på nettet. Vi faldt over projektet Klik Mod Kræft som støtter Kræftens Bekæmpelse. Vi synes at det var et spændende projekt og tænkte derfor det var interessant at prøve at give penge der ellers var tiltænkt marketing til en god sag i stedet for. Tanken var at kunne vi opnå samme effekt, som ved at bruge pengene på marketing, og samtidig støtte et godt formål så var alle bedre stillet, end hvis vi brugte pengene hos Google, reklamefolk eller lignende.  Samarbejdet kom i hus og er i dag hvad man kan se på deres hjemmeside, Klik mod Kræft. 

 

Desværre, har der været tvivlere om vores ægthed omkring projektet. Og, vi kan sagtens følge disse mennesker netop fordi der er så meget uægte ude i Cyberspace. Senest, var det mails fra PBS og Danske Bank der mindede om at vi skulle lave ændringer i vores personlige oplysninger, hvilket var åbenlyst fake. Så tvivlen, specielt omkring projekter der er følsomme som livstruende sygdomme, er berettet og vi vil selvfølgelig gøre vores for at vise vores intentioner. Billedet som blev lagt op på vores væg igår aftes, var tænkt som en reminder til vores følges på vores Facebook og som nu har taget en vild drejning om blevet spredt og delt med lynets hast. 

 

Ligeledes har der været tvivl om afregningen af de 2 kr. pr nyt like til vores Facebook profil som vi selvfølgelig er kede af ikke er blevet formuleret klart og tydeligt. Vi har indtil videre støttet Klik Mod Kræft med 1000,-. For hvert nyt like (op til et maximium af 1000 nye likes - Startet på 353 Likes hvilket vil sige totalt 1352 Likes) betaler vi 1 kr. per nyt like. Når vi står med slut resultatet har vi støttet Kræftens Bekæmpelse med 2000,- i alt 2 kr. per nyt like.

Vi opfordrer alle til at kigge på - Klik mod Kræft og selvfølgelig støtte op i det omfang man nu har lyst til i form af de andre virksomheder som har støttet op. 

 

Klik mod Kræft (Hjemmeside & Facebook)

 

 

 

 

 

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises