Opena Cover til iPhone 4 spejler sig i Succes

Oprettet den september 06, 2012 af Caroline Pedersen | 1 kommentar

Da vi i sin tid modtog en sending prøve covers fra Annex Products med Opena ølopukker coveret var vi rimelig spændte på at se hvordan folk modtog det lidt sære cover. Vores felt arbejde var meget kortvarigt og meget subjektivt. Vi tog faktisk over på Holsteins Bodega som ligger overfor vores kontor for at høre hvad de synes. En god modtagelse får man jo altid på en bodega og de var bestemt interesseret i coveret. De sad alle med bajere i hånden og hyggede og var klart enige om at det var noget man skulle eje. 

Efter det subjektive felt arbejde fra Bodegaen besluttede vi os for at prøve iPhone 4 coveret af i shoppen og give besked til vores venner ude i cyberspace. Folk tog imod coveret med stor glæde ikke mindst fordi at pressemeddelelsen røg ud den dag hvor det super varmt i København. "Det var lige den nyhed vi har brug for" var blandt andet en af kommentarerne, hvilket jo ikke kunne andet end smile af. Connery, T3, Recordere, Dataliv og Ekstra bladet (både i trykt og online version)  var medier som fandt Opena iPhone coveret med Øloplukker interessant at berette om...

 

 

 

 

Placeret i iPhone


Næste

Tidligere

1 Respons

Mona
Mona

januar 01, 2014

Din stil er meget unik i forhold til andre folk , jeg har læst ting fra . Tak for udstationering , når du har fået den mulighed , tror jeg vil bare bogmærke denne blog.

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises