Mistet alle dine iTunes sange? Se hvad du gør her.

Oprettet den november 13, 2012 af Caroline Pedersen | 18 kommentarer

 

Få dine gamle sange tilbage fra iTunes

Som Apple bruger er man ofte lullet ind i deres iTunes univers. Køb af sange,  bibliotek og generelt musikkatalog ligger i iTunes. Skal man have sine sange tilbage efter sit uheld med øllen, sodanvanden eller kaffen i sin MacBook så er der håb forude. 

 

Sådan får du dine indkøbte iTunes sange tilbage på din nye computer. 

 

Det er desværre sådan, at man på et dansk Apple ID ikke endnu kan logge ind og få tabte sange tilbage på sin nye computer via iTunes. Amerikanske Apple ID’er kan logge ind på sine iTunes profil og få sine sange tilbage på sin nye MacBook computer, så heldige er vi dog ikke i Danmark eller Europa for den sags skyld. 

 

 1. Skriv til Apples Amerikanske Support via dette iTunes support link. De skal aktiverer din konto før man kan starte overførelsen af sine sange.  
 2. Udfold formularen og skriv nederst i emnefeltet noget i retning af;
  1. ”Dear Apple – Please help me restoring my purched iTunes tracks on my ned laptop”. 

Et svar skulle gerne komme inden 48 timer, jeg modtog mit inden for 20 min. En sjælden god service fra Apples side – Thumps up.  

Jesus, fra Apple iTunes Store Support, skrev en kæmpe lang mail med Step-By-Step for hvordan jeg kunne få mit tabte iTunes tracks tilbage. Her kommer den

  1. Åben iTunes
  2. Vælg i topmenuen ”Butik” og tryk på ”Søg efter tilgængelige overførelser”
  3. Indtast dit kodeord til iTunes store 
   1. iTunes vil starte med at søge efter nye tilgængelige overførelser.
  4. Efter iTunes har lokaliseret dine indkøb begynder den at hente dine indkøb.
CoverMe-iTunes få dine sange tilbage
 

Har du købt sange fra iTunes via din iPhone eller iPad, kan du ikke hente disse sange via ovenstående metode. Så skal du gøre følgende. 

Sådan får du dine iTunes sange, købt fra iPad eller iPhone tilbage på din nye computer. 

 1. Først skal du åbne iTunes og koble din iPhone til din MacBook computer. 
 2. Højre klik på din iPhone’s Navn og klik på Overfør Køb fra ”din iPhones navn”

Efterfølgende begynder iTunes at downloade alle de køb som har gjort via din iPhone.

 

CoverMe-Overfør køb fra iPhone til iTunes
 

Backup af dine iTunes sange.

Nu hvor man har brugt så lang tid på at genfinde sine tabte sange er det måske en mulighed at overveje at lave en backup af sine sange. Der er flere måder at gøre det på alt efter hvilket medie man har med at gøre. Jeg bruger DropBox til meget af lagering af musik, billeder og store grafiske filer. 

 

Sådan gør du hvis du vil lave backup af dine iTunes sange til DropBox.

 1. Søg på ”iTunes” på din MacBook computer
 2. Vælg mappen ”iTunes” under Mapper
 3. Tryk på iTunes Medie og mappen ”Music” kommer frem. 
 4. Kopier mappen til DropBox eller anden ekstern harddisk. 

Itunes

 

Hvis der skulle andre uventede problemer kan iTunes store support måske hjælpe – God Fornøjelse. 

Mads / MusikDJ 

 

Placeret i FAQ


Næste

Tidligere

18 Respons

irene
irene

oktober 17, 2015

efter opdatering til IOS9 er der sket ting og sagen på min ipad,den er gabene langsom genindlæser f.eks avissider ustandselig ,er langsom til at finde f.eks google eller andet ,viser tit nogle forkerte sider ikke hvad jeg har slået op og hvad værre er har man fjernet mine musik bibliotek og kun ladet købt musik være tilbage ,Er meget ked af at have fået en ubrugelig ipad

Michael
Michael

september 22, 2015

Har lige oplevet det samme, alle musikfiler er sletter fra computeren, efter jeg i går mandag, opdaterede til nyeste version af iTunes som jeg plejer at gøre, og ventede så med at genstarte computeren til om eftermiddagen da jeg skulle hjem.(det er en pc på arbejdet)
Nu her til morgen er ALLE musik-filer, lydbøger, internetradio-links m.m. og mapper de lå pist VÆK.
Tak APPLE, for at rydde op for mig. GAAAAAB!!!

Anita
Anita

oktober 19, 2013

Ja, helt samme problem jeg har.
Ville synkronisere min iphone med min pc. så jeg var klar til at købe ny til. Nu er alle mine ny købte sange væk. Dem som jeg købte via Itunes på min iphone. Håber virkelig ikke de er gået tabt, der der er for den del penge!
Hvad gør jeg?

Mads - CoverMe
Mads - CoverMe

oktober 07, 2013

Hejsa,

Lidt forskellige links, som jeg håber virker.

iTunes: Finding lost media and downloads:
http://support.apple.com/kb/TS1408

iTunes Store Customer Support
http://www.apple.com/support/itunes/

Kenneth
Kenneth

oktober 07, 2013

Hej
Jeg står med det samme problem efter at have opdateret at have mistede alle mine sange selvom jeg et par dage inde havde lavet en sikkerhedskopi. Havde for lidt over 5000kr sange og dem kunne jeg godt tænke mig at få igen:) kan du ikke skrive mailen som du brugte til at skrive til Apple support?

Mvh Kenneth

Mads - CoverMe
Mads - CoverMe

oktober 06, 2013

Prøv dette link til Apples supports side.

http://support.apple.com/kb/HT1751?view

Claus
Claus

september 26, 2013

Hej, jeg kan ikke finde linket til den formular man skal udfylde og sende til Apple?

morten
morten

september 24, 2013

Her er Det Rigtige link. Tryk for at åbne chatten og så sender du den tekst der i starten af denne artikel bliver foreslået. Apple gutten prøver at spise dig af med at du bare må prøve at downloade dine ting igen. du skal slå fast at du har søgt hele nettet, at du er dansk og dermed ikke amerikaner og at du er blevet fortalt at det er ham der kan ordne det med et klik. Har netop fået al min musik tilbage . God jagt venner.Din besked

Karin K
Karin K

september 01, 2013

Min datters iphone 4s er blevet stjålet og al den musik hun havde er jo dermed også væk :-(
Vi venter på en ny iphone og vil forsøge at finde hendes musik fra itunes igen. Men vi har ikke nogen MacBook. Vi har Appel Ipad. Kan vi så stadig finde hendes musik, hvis vi bruger det samme Appel-id som den gamle? Ved ikke om vi har lavet back-up…
Mvh og på forhånd tak Karin K

Mia
Mia

august 29, 2013

Jamen der er jo ikke et link til supporten :-)

dennis
dennis

juli 02, 2013

har gendannet min iphone og brugt den sikkerheds kopi der var på min computer, men nu står jeg med det problem at det musik jeg har købt på den det er ikke blevet på. hvordan får jeg det tilbage. og kan jeg få de billeder tilbage jeg har taget eller er det bare synd

sofie
sofie

maj 06, 2013

¨øv virker ikke efter der er kommet opdateringer i musikprogrammet

Mads - CoverMe
Mads - CoverMe

marts 11, 2013

Hej Line,

Er det dette link, du leder efter

http://support.apple.com/kb/HT1751?view

Line
Line

marts 08, 2013

hej. jeg kan ikke finde der link hvor jeg skal skrive til apple? har haft ødelagt min mobil og fået en ny, men alt det nye musik jeg havde hentet er ikke blevet sikkerhedskopieret? så mangler en del. mvh line

Mads - CoverMe
Mads - CoverMe

februar 05, 2013

Hej Camilla,

Tak for din besked herinde.

Jeg vil helt bestemt mene at du kan få din musik tilbage. Du har jo købt dine sange via dit Apple-ID (hvilket man gør uanset om det er på MacBook, iPad eller iPhone)

Det jeg vil anbefale dig at gøre er at skrive til iTunes Support. De er super hurtige til at svare og give hjælp til dit problem. Kontakten til dem kan du finde via det sidste link i artiklen.

Det var ikke megen hjælp, men håber du kan finde din vej videre til at få dine sange tilbage.

Camilla
Camilla

februar 04, 2013

Hej,
Jeg har et problem.. Har købt en masse musik via min iPhone over iTunes. Jeg skulle for nylig opdatere min mobil, og efterfølgende gendanne den. Denne gjorde at alle mine sange fra november 2012 og til nu er gået tabt. Sange jeg tidligere har købt findes dog stadig, da jeg har lavet en sikkerhedskopi tilbage i november.
Ville høre om jeg på en eller anden måde kan få dette musik tilbage? Eller om disse metoder udelukkende virker til mac computer?
Og kan ikke lige forstå, hvorfor jeg ikke kan downloade den købte musik igen, da der står i min historik på iTunes, at jeg har købt musikken?
Håber du kan hjælpe.. :-)

Hilsen Camilla.

Mads - CoverMe
Mads - CoverMe

december 10, 2012

Hej Christel,

Hvor fedt at du fandt frem til vores side og på denne måde kunne finde lidt hjælp. Puha, 3500 kr. musik det er også en sjat :-)
Tusind tak for din fine kommentar og du skal altid være velkommen til at skrive hvis du har nogle andre problemer med din mac :-)

Glædelig jul

Christel Necklemann
Christel Necklemann

december 10, 2012

Hej Faldt lige over din side her.
Virkelig dejligt med en dansk side omkring dette problem.
Tak for det :)
Har skrevet til dem omkring min musik er blevet slettet, fik et svar omkring jeg kunne hente det på den måde du beskriver øverst.
Men jeg kan stadig ikke finde mine nummere :(
Har for omkring 3500 kr musik der er blevet slettet efter jeg opdateret. For da min opdatering var færdig, tvang itunes mig til at gendanne min mobil som endte ud med mine nummer alle var væk??
HJÆLP!!
MVH Christel

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises