Logitech iPad cover med tastatur

Oprettet den september 24, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

En iPad er praktisk på mange måder, men når det kommer til at skrive længere tekster eller besvare emails, kan skærmtastaturet være lidt af en langsommelig affære. Derfor ser man efterhånden flere og flere trådløse tastaturer, som kan slås til din iPad, og sidste år kom Logitech på banen med et iPad cover, der samtidig kan bruges til både dock og tastatur. Slå hele tre fluer med ét smæk og køb både iPad cover, tastatur og stativ på én gang.

 

Logitech Ultrathin iPad cover forside vertikalt 

 

Sådan virker Logitech Ultrathin Keyboard cover til iPad

Med dette iPadcover har Logitech formået at samle forskelligt iPadtilbehør i én samlet kasse. I stedet for at skulle kaste penge ud flere gange, kan du altså i ét køb få både cover, tastatur og stativ til din iPad. Coveret virker ligesom Apples Smart Cover, hvor du klikker coveret på din iPad, så det bliver holdt fast ved hjælp af magneter, og derefter lukker coveret ned over din iPads skærm. Så længe du er på farten, er din iPad altså beskyttet på denne måde. Når du ønsker at benytte din iPad tager du coveret af, og med ét afsløres et fuldt computertastatur samt en dock, hvor du kan sætte din iPad i, så den står i en mere behagelig arbejdsstilling. IPad tastaturet er genopladeligt via et USB-stik, der følger med i pakken, men med et gennemsnitligt dagligt brug af tastaturet på to timer, vil du kun behøve at lade det op hvert halve år.

Logitech Ultrathin iPad cover forside 

Det får du, når du køber Logitech Ultrathin Keyboard cover

Når du åbner den tilsendte pakke med dit nye iPad cover, finder du et quick-guide til at sætte dig i gang, Logitech Ultrathin Keyboard cover og stikket til at lade tastaturet op. Coveret er lavet af aluminium og giver en solid beskyttelse, men er stadig udført, så det passer til din iPads stil. Tastaturet er designet til norden, så det både kan bruges i Danmark, Norge og Sverige.

 

Fordele og ulemper ved Logitech Ultrathin Keyboard cover

Dette iPadcover fra Logitech er et af de lækreste covere, der findes med indbygget tastatur. Knapperne på tastaturet er bløde, men uden at miste den optimale modstand, når man trykker på dem, og tastaturet er altså både nemt og behageligt at benytte. Med Logitechs indbyggede iPad tastatur har du mulighed for at skrive langt hurtigere på din iPad, og tastaturet er desuden udstyret med en række genveje, så dit arbejde generelt bliver hurtigere. Coveret er både solidt og praktisk, og med den lange holdbarhed på batteriet, er det eneste minus at nævne tastaturets blanke, sorte overflade, der kan gøre aftryk af fedtede fingre en smule tydelige. Kan du god klare at tørre tastaturet over med en klud engang imellem, kan du stille dig godt tilfreds med Logitechs Ultrathin Keyboard cover.

 

På coverme.dk får du Logitechs Ultrathin Keyboard cover til 745kr.

Skrevet i samarbejde med: http://www.djstorexl.com

Placeret i iPad


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises