Otterbox iPhone cover – Defender

Oprettet den september 06, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

KRAITJS – det er lyden af din iPhoneskærm, der smadrer. Du skulle bare lige have tasken over i den anden hånd, have stillet indkøbsposen fra dig eller række en pengeseddel over disken i brugsen, og nu ligger den der på gulvet foran dig. Lyder det bekendt? Eller er det et scenarie, du frygter? Med et Otterbox Defender Series cover til din iPhone får du den bedste beskyttelse, der findes på markedet – så er det slut med at bekymre sig om alt fra stød og støv.

 

Otterbox Defender series – det mest hårdføre cover på markedet

Du investerer mange penge i en iPhone, og derfor vil du også gerne passe ordentligt på den. Når det kommer til at yde den bedste beskyttelse, er Otterbox Defender series blandt de bedste covere på markedet. Dette iPhone cover består af hele tre lag, der er ment til at beskytte din telefon mod alt fra stød og slag til støv og snavs. Inderst omkring din telefon sidder et lag af polycarbonat, der er et næsten ubrydeligt materiale. Påhæftet til dette lag af iPhone coveret sidder desuden en skærmbeskyttelse af samme materiale, der beskytter din skærm, mens du stadig har fuld adgang til alle funktioner. Uden om dette første i Defender coveret sidder et nyt lag af silikone, der giver en optimal beskyttelse mod stød og slag, og uden om dette igen sidder et nyt, hårdt lag, der beskytter mod al form for støv og snavs, mens du stadig har fuld mulighed for at benytte både knapper, kamera og telefonens indgange.

otterboxOtterboxOtterbox

Otterbox iPhone Defender series – både praktisk og personligt

Defender coverets hårdførhed kan umiddelbart få coveret til at lyde tungt og besværligt, men Otterbox’ Defender series er så velkonstrueret, at der er tale om let og tyndt materiale i forhold til den beskyttelse, du kan forvente. Coveret ligner et hvert andet iPhone cover, men kommer desuden med en forside, der yder endnu et lag af beskyttelse, når mobilen ikke er i brug, men f.eks. ligger i lommen eller tasken. Med forsiden monteret, kan telefonen desuden sættes fast i en bælterem, og når du tager forsiden af, kan den oven i købet bruges til stativ. Otterbox Defender coveret fås i en række af forskellige farver, der gør det muligt at vælge netop det cover, der passer bedst til dig. Sådan får du ikke bare et iPhone cover, der kan beskytte din telefon mod stort set alle de uheld, du kan komme ud for i din hverdag, men også et personligt cover i lige den farve, der passer til dig. Med andre ord har du her et iPhone cover, du næsten skal ønske at ødelægge, hvis det skal være muligt for dig, og samtidig et cover, der giver optimal udnyttelse af din telefon og et personligt touch.Køb

 

 

På Coverme.dk fås både Otterbox defender til iPhone 4 eller iPhone 4S og Otterbox Defender til iPhone 5 og til en fornuftig pris af 355 kr.

 

 

Skrevet i samarbejde med: http://www.lightstorexl.com/

Placeret i iPhone, Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises