Belkin biloplader til iPhone og iPad

Oprettet den oktober 07, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

IPhone må i den grad siges at have overtaget hundens plads som menneskets bedste ven. Men med alt det, du bruger den til, sluger den også hurtigt batteriet, og der er da ikke noget mere træls, når vi nu er vant til, at den altid er hos os. Er du en af dem, der er heldig at have en bil som din anden bedste ven, findes der dog en løsning på problemet. Den hedder Belkin biloplader.

 

En biloplader er ikke noget nyt fænomen, men denne model fra Belkin er praktisk i det, den både kan bruges til iPhone 5, iPhone 4, iPad og iPad mini. Med andre ord har du i ét køb investeret i tilbehør til flere maskiner på én gang. Belkin biloplader har nemlig 10 watt og 2.1 ampare, hvilket indikerer, at den kan oplade både iPhone og iPad.

 Belkin

Designet er gennemført med en mat, sort overflade, og til forskel fra mange andre bilopladere på markedet, føles Belkin biloplader ikke som en billig omgang plastik, men som et produkt lavet af ordentligt materiale. Over USB-porten er en lampe monteret, så det er nemt at benytte sig af opladeren, selvom der er mørkt i bilen. Selve kablet fra opladeren og til telefonen er 1,2 meter langt, så mobilen nemt kan ligge i kopholderen, på sædet ved siden af eller endda nå om til bagsædet, hvis nogen skal tjekke en sms for dig deromme.

 

Det er forskelligt, om man ønsker at investere i en billig oplader, der kun holder i en vis periode, eller om man vil lægge lidt flere mønter til en oplader, der er af ordentlig kvalitet. Belkin biloplader hører til sidste kategori, hvor du ikke behøver at bekymre dig om, at produktet falder fra hinanden efter kort tids brug. Og virker den så også til at lade din iPhone eller iPad op? Jep! Opladeren virker præcis, som forventet, og du kan sagtens have Google Maps til at vise vej på køreturen, mens telefonen lader op, og stadig have en fuldt opladet telefon, når du når frem. Med Belkin biloplader har du netop det, du gerne vil have: en iPhone, der altid har strøm.

 

 

Placeret i iPad, iPhone, Tilbehør


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises