ALLDOCK Laderstation

Oprettet den Oktober 12, 2016 af Leo Pedersen | 0 kommentarer

Æstetisk, smuk og funktionel opladning af mobiltelefoner og usb enheder.

ALLDOCK. ALt i een.

Uanset om det er smartphone, tablet eller kamera - alle kan stå i den stilfulde ALLDOCK lade station. Med sin hurtige USB-hub og dens omfattende funktioner, det er egnet til stort set alle digital enheder. Apropos rum - takket være den enkle design, traditionelt håndværk og de mange forskellige materialer, passer den perfekt på dine foretrukne steder i hjemmet.

ALLDOCK. MIX ALT.

For alle der kan lide individualitet, har vi udformet ALLDOCK, så alle materialer kan kombineres med hinanden. Så hvad med en ALLDOCK MEDIUM i bambus og hvid? Eller måske du foretrækker valnød og sort? Eller måske den anden vej rundt? 

ALLDOCK. ALT I TAL.

ALLDOCK MEDIUM DIMENSIONS

 

ALLDOCK LARGE DIMENSIONS

 Alldock leveres uden kabler og uden One-Hand Adapter. Løse korte kabler kan tilkøbes eller man kan anvende sine egne kabler. One-Hand Adapter til Apple (MFI) og andet mobilt udstyr (USB) kan tilkøbes; der er plads til 3 i en 4-Ports og 4 i en 6-Ports oplader.

 

One-Hand Adapter

One-Hand Adapter monteres under toppen. Der kan købes One-Hand Adapter til alle Alldock modeller.

One-Hand Adapter findes i 2 model typer; MFI der passer til al Apple udstyr og USB der passer til alle øvrige mobile enheder.

 

 Der kan monteres 3 One-Hand Adapter i en 4 Ports oplader. I en 6-Ports oplader er der plads til 4 One-Hand Adapter. 

 

ALLDOCK. INTERNAL COMPONENTS & TECHNICAL SPECIFICATIONS.

Medium ALLDOCK leveres med 4-port USB Hub. Large ALLDOCK leveres med 6-port USB Hub. Hver port har 2400mA

 

Det integrerede kredsløb (IC) i vores USB-hub beskytter din elektroniske enhed fra overdreven elektrisk strøm, overdreven spænding og fra kortslutninger. IC identificerer også den type udstyr, der oplades og vælger den bedste opladning metode til hver USB-port. USB Hub er indkapslet i ildfast PC materiale.

 ALLDOCK leveres med FCC, CE og SAA certificering.

Takket være en komponent opgradering, er ALLDOCK blevet mere energieffektive, uden nogen kompromiser i sin opladningshastighed. Du kan oplade op til fire enheder på samme tid, uden at det går ud over den samlede opladningshastighed.

 Yderligere information:

  • Input: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A
  • Enkelt udgang: DC Max 5V / 2,4 A
  • Total output: DC Max 5V / 9,6 A (ALLDOCK Medium)
  • Total output: DC Max 5V / 14,4 A (ALLDOCK Large)

Kablerne, der følger med ALLDOCK har et holdbart design med en ydre PVC-belægning og kobberleder. De giver stabil dataoverførsel og opladnings ydeevne. Hvert kabel giver mulighed for en maksimal strøm på 2.4A.

ALLDOCK understøtter også brugen af generiske Lightning stik, samt MicroUSB, MiniUSB og 30-pin kabler. Bemærk, at ALLDOCK One-Hand Docking-adapteren understøtter kun originale ALLDOCK kabler.

 

 

Placeret i Design, Dock station, Laderstation, Til kontoret


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises