Hvad er ALLDOCK Laderstation?

Oprettet den oktober 12, 2016 af Leo Pedersen | 6 kommentarer

ALLDOCK ladestation er elegant og funktionel opladening af mobiltelefoner og usb-enheder.

Det er ikke kun 'Teknik-nørder', der står over for det konstante behov for genopladning af deres gadget. I en almindelig husstand med to forældre og et par børn vil man sandsynligvis finde mindst 4 smartphones samt en eller flere tablets, der skal oplades - på daglig basis. 

ALLDOCK er et funktionelt møbel, der reducerer kabelrodet på en smart og intelligent måde, så du får samlet alle dine digitale enheder og deres ledningerne. Uanset om du har iPhone, iPad, smartphone, tablet eller andre USB-enheder – så kan de alle stå i den stilfulde ladestation.

Udover at oplade elektroniske enheder kan ALLDOCK bruges som ”time-out” fra gadgets i hjemmet eller under et møde. Ligeledes kan ALLDOCK oplade samtidig med at man kan arbejde/læse på f.eks en iPad. Og sidst men ikke mindst -  slipper man for ledningskaos.  

ALLDOCK tilsluttes en almindelig stikkontakt. Indvendig har ALLDOCK en oplader med 3 USB-hub på 2400 mA pr. USB-udgang og 1 USB-C hub med 18 PD. Uanset antallet af tilsluttede enheder, oplades alle udgange med samme kapacitet. Til ALLDOCK kan der tilkøbes holder til opladning af Apple Watch og One-Hand adapter for hurtig placering af telefonen.

Udviklingen af ALLDOCK har været længe undervejs. Dette kan ses og mærkes på kvaliteten af materialerne og de special udviklede komponenter. ALLDOCK leveres i forskellige mix af valnøddetræ, bambus, ABS Plast og aluminium. Se alle kombinationerne her.

Et gennemtænkt design gør os trygge i vores omgivelser - det giver os mulighed for at fokusere på, hvad der virkelig betyder noget. ALLDOCK er et funktionelt møbel med et elegant design, der passer perfekt ind i et privat hjem, et mødelokale og på et hotel.

ALLDOCK findes både 

 

ALLDOCK. Alt i tal.

ALLDOCK MEDIUM 4-PORT DIMENSIONS

ALLDOCK MEDIUM 4-PORT HYBRID DIMENSIONS

 Se alle vores Alldock Medium 4-Port ladestationer her 

 

ALLDOCK LARGE 6-PORTDIMENSIONS

 Se alle vores Alldock Large 6-Port ladestationer her


Alldock leveres uden kabler og uden One-Hand Adapter. Løse korte kabler kan tilkøbes eller man kan anvende sine egne kabler. One-Hand Adapter til Apple (MFI) og andet mobilt udstyr (USB) kan tilkøbes; der er plads til 3 i en 4-Ports og 4 i en 6-Ports oplader.

 

One-Hand Adapter

One-Hand Adapter monteres under toppen. Der kan købes One-Hand Adapter til alle Alldock modeller.

One-Hand Adapter findes i 3 model typer;

  • MFI der passer til næsten alle Apple apparater 
  • USB-C der passer til nyere Apple modeller. (Læs mere om USB-C her)
  • USB der passer til alle øvrige mobile enheder.

 

Maximum antal for ALLDOCK Large; 6 stk - vi anbefaler 2 - 4 stk.
Maximum antal for ALLDOCK Medium; 4 stk. - vi anbefaler 2 - 3 stk.  

 

ALLDOCK. Alt i elektronik. 

Medium ALLDOCK leveres med 3 USB hub og 1 USB-C hub. Large ALLDOCK leveres med 5 USB hub og 1 USB-C hun. Hver port har 2400mA

 

Det integrerede kredsløb (IC) i vores USB-hub beskytter din elektroniske enhed fra overdreven elektrisk strøm, overdreven spænding og fra kortslutninger. IC identificerer også den type udstyr, der oplades og vælger den bedste opladning metode til hver USB-port. USB Hub er indkapslet i ildfast PC materiale.

 ALLDOCK leveres med FCC, CE og SAA certificering.

Takket være en komponent opgradering, er ALLDOCK blevet mere energieffektive, uden nogen kompromiser i sin opladningshastighed. Du kan oplade op til fire enheder på samme tid, uden at det går ud over den samlede opladningshastighed.

 Yderligere information:

  • Input: AC 110V-240V 50-60 Hz 1.5A
  • Enkelt udgang: DC Max 5V / 2,4 A
  • Total output: DC Max 5V / 9,6 A (ALLDOCK Medium)
  • Total output: DC Max 5V / 14,4 A (ALLDOCK Large)

Kablerne, der kan tilkøbes ALLDOCK, har et holdbart design med en ydre PVC-belægning og kobberleder. De giver stabil dataoverførsel og opladnings ydeevne. Hvert kabel giver mulighed for en maksimal strøm på 2.4A.

ALLDOCK understøtter også brugen af generiske Lightning stik, samt MicroUSB, MiniUSB og 30-pin kabler. Bemærk, at ALLDOCK One-Hand Docking-adapteren understøtter kun originale ALLDOCK kabler.

 

 

Placeret i iPad, iPhone, Laderstation, Tilbehør


Næste

Tidligere

6 Respons

Michael
Michael

december 29, 2017

Jeg har faktisk kun de samme spørgsmål som Jan Crone herunder ?

Oliver - CoverMe.dk
Oliver - CoverMe.dk

december 12, 2017

Hej Jane
Man kan godt benyttet opladerstationen med covers på. Dog kan store covers/flipcovers have problemer. Rillerne er 13mm, og den bagerste rille i AllDocken er 18mm. Her kan nogle af de store covers godt være.
Håber dette kan hjælpe dig :)

Mvh Oliver
CoverMe.dk

Jane Andersen
Jane Andersen

december 09, 2017

Kan oplader stationerne bruges når der er cover på mobiler og tablets? Ellers giver det ikke mening hvis de så skal ligge og “flyde” ved siden af:-)
Mvh Jane

Jan Crone
Jan Crone

november 29, 2017

Hej igen

Glemte lige et par spørgsmål.

De tilbud I har med bundle med one-hand adapter – gælder de kun til apple eller også til micro-usb?

Følger der ledning med til one-hand i bundle?

Ved bestilling af ekstra one-hand adapter er ledning inkl. eller skal der købes ledning seperat?

Kan det på nogen måde lade sig gøre med eget kabel – eller et andet købt kabel at sætte et usb-c kabel i one-hand adapter og i givet fald skal det være et specielt kabel og sælger I det?

igen – mange tak

god dag.
jan crone

Jan Crone
Jan Crone

november 29, 2017

Hej
Jeg er på udkig efter en alldock til enten 4 eller 6 porte men jeg kan ikke finde et billede af hvordan de er indrettet når der sidder one-hand adapter i. Enten 3 stk (4-port) eller 4 stk. (6 port). Billedet på hjemmesiden viser 6-port men det er svært at se hvordan de kan placeres med mindre de altid sidder i midten. Har I et billede hvor det ses på de to alldocks?

Er det muligt at få en one-hand til usb-c som jo er fremtiden, kan ikke se muligheden på hjemmesiden? Hvis ikke er det så med et “strittende” kabel som hvis der ikke er one-hand adapter? Hvis ja, så vil alldock jo hurtigt blive forældet hvis der ikke er mulighed for usb-c – eller der er måske en adapter på vej?

Kender ikke apple-produkter men de plejer også af egne stik men i mit tilfælde bliver det næppe relevant.

God dag og ser frem til svar så jeg ved hvad jeg skal bestille.

mvh
Jan Crone

Kaja Hansen
Kaja Hansen

april 11, 2017

vil høre om opladerstationen kan bruges, når der er cover på iPhonen og iPad ?
V.h Kaja

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises