Du kan nu betale med ViaBill på CoverMe.dk

Oprettet den september 19, 2016 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Kunne du tænke dig at dele betalingen for dit nye cover eller taske op i mindre dele uden at skulle bekymre dig om renter og gebyrer? Nu kan du betale med ViaBill på CoverMe, som er en fleksible betalingsløsning, der giver dig frihed til at købe din ønskede varer her og nu - for helt op til 2.000 kr - og først betale senere.  

Hos CoverMe synes vi at betalingsløsningen ViaBill er en genial betalingsmåde. ViaBill er en rentefri og gebyrfri delbetaling, som gør det muligt for dig at modtage varen før du betaler. Betalingen foregår i mindre bider efter dit ønske, hvilket kan være at du betaler hver måned i en periode på 24 måneder eller længere, hvis det er det, du ønsker.

ViaBill har også en løsning mod dyre rykkere, som kommer, hvis du ikke betaler opkrævningen til tiden. Hos ViaBill kan man tilmelde sig deres betalingsservice, hvor de sørger for at trække beløbet fra dit betalingskort. Dette koster et betalingsservice gebyr, men det kan slet ikke måle sig med de rykker- og inkassogebyrer, som dansk lovgivning tillader, hvis du glemmer at betale. Du kan også vælge selv at betale din månedsydelse via din netbank (gebyrfrit), eller læne dig tilbage, og lade ViaBills betalingservice sørge for betalingen helt uden, at du skal foretage dig noget.
ViaBills betalingsservice koster blot 39 DKK pr. opkrævning, og sikrer altså, at du slipper for dyre rykkere- og inkassoomkostninger. Det er faktisk kun såfremt ViaBill ikke kan trække beløbet på dit betalingskort, at du vil kunne modtage rykkere.

 

 

Sådan virker ViaBill  

ViaBill er meget simpelt. 

1. Du lægger din ønskede varer i kurven, går til kassen og vælger ViaBill blandt betalingsmulighederne. 

2. Vælg ViaBill og spred betalingen over flere måneder 

3. Du modtager en mail fra ViaBill og dine varer bliver sendt fra CoverMe.dk med det samme. 

 

 

Placeret i FAQ, Tips og tricks


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises