Cover eller sleeve, hvad skal man vælge?

Oprettet den juli 18, 2017 af Leo Pedersen | 0 kommentarer

Optimal beskyttelse af din Macbook

At vælger et cover eller sleve til din dyrebare MacBook er en personlig beslutning og har lige så meget at gøre med din livsstil og den måde, du bruger din bærbare computer på, som det har med computerens størrelse og model.

Alle Apples produkter er kendt for at have et stilrent design med elegant finish, som vi gerne vil beholde. Hovedformålet med et cover og et sleeve er at beskytte mod ridser, stød og lignende skader under transport og ved daglig brug. Apple anbefaler at købe covers og sleeves, der er designet specielt til Apple-modeller. Det er ikke bare størrelse, der er vigtigt. Der kan være indgangsåbninger, såsom stik til opladning eller øretelefoner, der skal være tilgængelige selv når maskinen er dækket til.

Covers med nøjagtig pasform

Tyske Pack & Smooch producerer deres sleeves i Hamburg i lækkert australsk merinould med fine detaljer i læder. Designet er som en kuvert lukket med en flap i farverne lys grå og mørk grå . Hver sleeve passer nøjagtig til hver enkel model og mærke, hvilket betyder at der er et utal af størrelser. Størrelser varierer over MacBook Pro Touch 13” og 15", MacBook Pro 13”og 15", MacBook Pro Retina 13” og 15", MacBook Air 11” og 13” og MacBook 12”. Derudover er der sleeves til iPad Mini, iPad 2/3/4, iPad Air, iPad pro 12,9” og iPad pro 9,7.

En anden tysk producent Germanmade. arbejder i vegetabilsk garvet læder, der hurtigt får en flot patina af dagligdagens brug. Disse sleeves produceres ligeledes af tyske håndværkere. Her er er åbningen i enden af sleevet hvor computeren ”slides” ind. Hver sleeve passer nøjagtig til hver enkel model og mærke. Størrelser varierer over MacBook Pro 13”, MacBook Pro Retina 13” og 15", MacBook Air 11” og 13” og MacBook 12” samt iPad pro 9,7 og iPad pro 12,9. Derudover er der lavet et Sleeve med lynlås på to sider, der passer til alle MacBook 13” og iPad pro 9,7.

Svenske PAPs kuvert-sleeves i uld og/eller læder holder sig til størrelserne 13” og 15” samt til 13” og 15” for de nye Macbook 2016 modeller. De fleste bærbare computere har standard størrelser og med danske Royal RepubliQs Laptop Sleeve i ægte læder får du et klassisk universal etui til 13” og 15”.

 Forskel på Sleeve og Covers.

Modsat et sleeve, er et cover en permanent beskyttelse. Et cover fastgøres, klikkes eller limes, på din MacBook og beskytter imod hverdagens slag og ridser. Et cover er oftes fremstillet i et hårdt materiale som f.eks. plast. Speck er verdenskendt for sine plastcovers i farver og genemsigtige med eller uden farve. Med et cover er det vigtig at vælge den rigtige størrelse. Speck er leveringdygtig i covers til MacBook 12”, MacBook Pro Retina 15” og 13", MacBook Air 13” og 11” og MacBook Pro 15” og 13”.

 

Woodcessories har et ultratyndt cover i ægte træ, der klisteres på MacBookens top. Selvfølgelig med udskæring så æble-logoet lyser frem. For hvert cover der sælges, planter Woodcessories et træ i samarbejde med Trees for the Future.  Hos coverme.dk får du woodcessories til  MacBook 12”, Macbook Air 13” og MacBook Pro Retina 13” og 15”.    Mulighederne er mange så når du forsøger at beslutte, om du skal have et cover eller en sleeve, skal du finde den type, der passer til dine behov og stil. Uanset hvilken du vælger, så er enhver beskyttelse af din laptop bedre end slet ingen beskyttelse. Overvej din livsstil, om du transporterer din labtop meget, om du ofte bærer på mange andre ting. Mange bruger både et cover og et sleeve for at opnå maksimal beskyttelse. Bare sørg for, at den ene omslutter computeren ordentligt, og at du rent faktisk bruger cover eller sleeve..

Placeret i FAQ, iPad, MacBook, Tips og tricks


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises