Forskellen på iPhone 6 og iPhone 7

Oprettet den august 24, 2017 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Ydre forskelle på iPhone 6 og iPhone 7

Set udefra er der ikke meget forskel på den nyere model af iPhone i forhold til sin forgænger. Den ligner næsten forgængeren på en prik, hvor de eneste store forskelle er jackstikket og home-knappen. Hvis man til gengæld nærstuderer iPhone 7 får man et meget minimalistisk design at se. Der er så få samlinger som muligt og home-knappen flugter nu helt med fronten, så det ikke længere er en fysisk knap. Den nye knap er en touch-knap med indbygget touch-ID fingeraftrykslæser. Det ny enklere udtryk kommer med endnu en unægtelig fordel, nemlig det at iPhone 7 er vandtæt. Den kan klare at blive plasket til og endda at være i en meters dybde op til en halv time uden at den kommer til skade. 

Den mere vovede beslutning og den største ydre forskel mellem de 2 iPhone's er valget om at skrotte jackstikket i iPhone 7. Hermed efterlades lightning-stikket, som den eneste kabeludgang. Apples valg af dette, kan ses i forbindelse med deres visioner om en trådløs fremtid uden kabler. Dog er det stadig muligt at bruge deres elskede hovedtelefoner ved hjælp af en adapter.

En anden forskel ved den nyere iPhone 7 er, at man kan få modellen i to nye sorte varianter. Den almindelige sorte farve er blevet opdateret, så den nu næsten er kulsort og sammen med nogle antenne striber på bagsiden, får man et mere minimalistisk look end på de tidligere modeller.  Samtidig er Apple kommer med den nye spejlblanke 'Jet Black', som giver mobilen et mere eksklusivt look. 

Indre forskelle på iPhone 6 og iPhone 7

Lige så snart man tænder iPhone 7 skærmen, kan man hurtigt se en forskel fra iPhone 6 skærmen. I iPhone 7 har Apple nemlig valgt at skrue gevaldigt op for lysstyrken og dermed også farverne, hvilket har gjordt at de ældres iPhone skærme ser kedelige og matte ud. Samtidig har lydsiden også fået et boost med en højtaler både for oven og for nede, hvilket vil sige at iPhone 7 kan levere dobbelt så højt lydtryk som ved de tidligere modeller. 

iPhone 7 er også blevet stærkere og hurtigere. Den er blevet forbedret med en helt ny type chip, A10 Fusion, som er den kraftigste chip nogensinde! Dette har også påvirket batterilevetiden, som er blevet opgraderet i forhold til de foregående modeller. Sammenlignet med iPhone 6 er den 40% hurtigere, og  50% hurtigere i forhold til loads af grafik. 
I forhold til kameraet er der også nye forbedringer at hente. Opløsningen lyder fortsat på 12 megapixels, dog er selve sensoren mere lysstærk, optikken åbner op til f/1,8 og med et bedre optisk stabilisering og billedeprocesser, er kameraet blevet endnu bedre i mørke. Frontkameraet har desuden fået et boost i opløsningen til 7 megapixels.

Placeret i FAQ, iPhone


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises