Den smarteste iPad hånd holder: TapStrap

Oprettet den juni 20, 2018 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Kunne du tænke dig at bruge din iPad mere effektivt på dit arbejde? Med TapStrap fra Pack & Smooch er det nu muligt at bruge din iPad som arbejdsredskab på en sikker måde, da den smarte håndstrop sørger for et sikkert greb af din iPad. Dette gør din iPad til et perfekt redskab i situationer, hvor du skal bruge din iPad på farten f.eks. til registrering, optælling eller noget så simplet som at sende en e-mail. 

 

 

TapStrap fra Pack & Smooch

Den smarte TapStrap fra Pack & Smooch er en ideel løsning for dem, som bruger iPad og stadig gerne vil have en stabil "desktop feeling", hvor man ikke skal føle sig kluntet med sin iPad i hånden. I starten af marts 2018 startede Pack & Smooch en kickstarter kampagne for at sætte gang i projektet med TapStrap - og nu kan vi med glæde annonceret at produktet endelig er på shoppen. Den innovative "handheld" iPad holder sikrer et godt og ubesværet greb i din iPad og monteres med vakuum kræfter i stedet for brug af lim og klister, hvilket sikre et sikkert og fast greb på din iPad. Samtidig kan man nemt løsne og genmontere TapStrap, når man vil.

TabStrap indeholder flere brugbare funktionaliteter for at man nemt kan holde godt fast i sin iPad og bruge den til alle situationer. Den praktiske håndstrop kan nemt justeres, så den passer perfekt til din hånd, samt at den kan dreje 360 grader i din hånd med fuld kontrol. Du kan altså let dreje iPad-en til både vandret og lodret stilling, hvilket er særdeles nyttigt i en arbejdssituation. Takket være den integreret elastik holder til Apple Pencil på bagsiden, har du også altid din Apple-pencil lige ved hånden. Holderen kan også opbevarer din cap til Apple pencil, mens den oplades. 

Du kan også bruge TapStrap som en holder til iPad på bordet. Ved at folde stroppen kan iPad’en stå på egen hånd, så man kan se film eller skrive på et Bluetooth-tilsluttet tastatur. Håndstroppen kan også nemt tages af bagsiden af din iPad, når du skal bruge en lavere overflade f.eks. ved tegning. Med et enkle træk klikkes håndstroppen af, hvorefter du nemt kan montere stroppen igen.

Den smarte hånd-holder er selvfølgelig lavet i de samme lækre naturlige materialer, som Pack & Smooch altid laver deres vidunderlige produkter i. Merinoulden er den bedste uld kvalitet overhovedet på grund af uldhårenes ekstrem fine og ensartet struktur, mens det vegetabilske garvet læder giver et luksuriøst og personligt udtryk. TapStrap findes i 2 variationer: Blonde og Brunette 

 

Placeret i iPad


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises