De bedste online spil til mobilen

Oprettet den september 10, 2018 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Selvom vi nok ikke komme til at se store e-sport konkurrencer på mobiltelefonerne lige foreløbigt, så er der slet ingen tvivl om, at spiludviklingen til smartphones kommer til at fortsætte. Det er nemlig et marked, hvor der er usandsynligt mange penge i. Det kan du bare spørge de danske brødre fra Kiloo om, der har stået bag et af de mest sælgende mobilspil nogensinde.

Source: <a href="https://pixabay.com/da/iphone-smartphone-apps-apple-inc-410324/">Pixabay</a>Source: Pixabay

I denne blog vil vi derfor tage et kig på de mest populære online spil, du kan spille på din smartphone eller tablet.  

 

Battlelands

Hvis du er fan af spil som Fortnite og PUBG, så vil du uden tvivl synes godt om Battlelands. Det er nemlig bygget op på samme måde, da det er et battle royale spil. Battle royale betyder, at du starter på et map med en masse andre spillere, og så gælder det om at være den sidste tilbage.

Du kan samle våben, skjolde og andre finurlige ting, der kan hjælpe dig på din vej med at udrydde dine modstandere.

Spillet varer sjældent mere end ti minutter, og det kan gøre det uhyggeligt vanedannende at spille.

 

Online spil hos bookmaker

Selvom det strider lidt ud af kategorien med andre apps, så er det ingen hemmelighed, at de mest populære online spil, skal findes hos bookmakerne på nettet. Online betting bliver nemlig større og større, og det lader til, at det kun fortsætter en vej.

Derfor er de mest populære online spil apps også dem, som bookmakerne producerer. De er gratis at hente, men det koster naturligvis penge, hvis man først vil lege med.

 

Shadowgun Legends

Dette spil er meget vel, det flotteste der overhovedet er udviklet til en smartphone. Du får naturligvis ikke grafik som på PC eller Playstation, men Shadowgun Legends kommer et langt stykke af vejen.

Spillet er en first-person shooter spil, hvor du skal klare dig igennem forskellige missioner i spillet. Løbende vil du unlocke flere våben og andre eksotiske ting. Der er ingen tvivl om, at Shadowgun Legends er det flotteste spil til en mobil, og det kan også let blive det bedst sælgende spil.

Source: <a href="https://pixabay.com/da/pokemon-pokemon-g%C3%A5-telefon-spil-1553971/">Pixabay</a> Source: Pixabay

 

The room serien

The Room serien fra Fireproof er et af de bedste og mest spektakulære gåde-spil, der nogensinde er lavet uafhængigt af platforme. Nu er det tredje spil i serien ude, og de er bestemt ikke gået ned på kvalitet.

Formatet er naturligvis det samme, men gåderne er blevet svære, og spillet er blevet større. Den bedste oplevelse med The Room spillene får du, hvis du spiller det i et mørkt lokale uden nogle distraktioner. Sluk derfor lyset og tag et par høretelefoner på hovedet, og så er du klar til at leve dig ind i den spændende verden The Room tager dig hen.

 

Subway Surfers

Vi kan naturligvis ikke skrive en artikel om de bedste online spil til mobilen, uden at have det danskproducerede spil med.

Subway Surfers er et såkaldt endless run spil, hvor du aldrig kan nå i mål. Det gælder derfor om at slå sin egen rekord gang efter gang. Spillet er vanedannende, når du forsøger at slippe fra politiet mens du surfer langs togskinnerne og forbi de modkørende tog.

Anmelderne er også godt tilfredse med Subway Surfers, men det kommer heller ikke bag på nogen, når det er et af de mest solgte spil nogensinde på telefonerne.

Placeret i FAQ, iPhone


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises