Hvordan beskytter jeg min Macbook bedst muligt

Oprettet den oktober 12, 2018 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Hvordan du bruger din Macbook i hverdagen er helt afgørende i forhold til, hvilket sleeve der passer bedst til dig. Det har nemlig stor betydning for, hvordan din Macbook bliver beskyttet bedst muligt og dermed kan bruges i længere tid. Derfor skal du ikke kun overveje, hvordan dit næste sleeve skal ser ud og hvilken farve det har. For at få den optimale beskyttelse af din Macbook afhænger det nemlig af din livsstil og dine behov. 

Start med at overvej, hvad du bruger din Macbook til, og hvor du bruger den henne. Transporterer du den ofte? Bærer du den sammen med andre ting f.eks. din oplader eller en notesbog? Har du den i en rygsæk? Eller står den mest bare derhjemme på bordet?


3 typer beskyttelse efter behov

Du har altid din Macbook med: Sleeve med perfekt pasform

Hvis du transportere din Macbook ofte, er det vigtigt at opnå den mest optimale beskyttelse. Dette kan du gøre ved at gå efter et sleeve, som har en perfekt pasform og dermed omslutter din Macbook bedst muligt. Hermed får du en mere kompakt beskyttelse under transport. Du kan til gengæld sagtens købe et sleeve, som har en mere generel størrelse, hvis du gerne vil have mulighed for at opbevarer en notesblok eller andre papirer i også. Du skal bare være opmærksom på, at hvis dit sleeve er for stort, vil din Macbook være mere udsat for evt. skader ved fald.

Vores bud på et sleeve der opfylder dit behov


Du har masser af ting i tasken: Sleeve med organiserings muligheder

Har du ofte din Macbook liggende i tasken med en masse andre ting, vil et sleeve med forskellige rum være perfekt til dig. Hermed har du mulighed for altid at have din oplader, mus eller visitkort med, når du tager fat i din Macbook til et møde for eksempel. Du kan også gemme vigtige notater og papirer sammen med din Macbook, så du nemt kan finde dem frem igen, når du skal bruge dem.  

Vores bud på et sleeve der opfylder dit behov


Du bruger oftest din Macbook derhjemme: Et cover mod ridser og stød

En anden ting du kan gøre for at optimere beskyttelsen af din Macbook er ved at bruge et cover, som du klikker fast på din Macbook. Et cover, som klikkes eller limes fast til computeren, er optimalt imod ridser og stød og sikre dermed en god beskyttelse i hverdagen. Det er desuden smart at anskaffe sig, hvis du engang imellem transportere din Macbook sammen med andre ting f.eks. nøgler, så du ikke risikere ridser på din computer. Et cover giver desuden lidt ekstra kant og personlighed til din Macbook.

Vores bud på et sleeve der opfylder dit behov


Lige meget hvilket behov du har, er det altid smart at vælge en form for beskyttelse, så du sikre en flot og brugbar Macbook i længere tid.
Vi synes desuden, at det er ærgerligt bare at putte sin Macbook ned i et kedeligt neopren sleeve, når man har investeret i en dyr og elegant computer, hvilket også er grunden til, at vi fører unikke og anderledes sleeves i høj kvalitet, som matcher den kvalitet, som Apples produkter har.

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du er i tvivl om, hvilken slags beskyttelse du har behov for.

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises