Hvordan kobler man iPad til sit tv?

Oprettet den maj 31, 2018 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Der findes en masse forskellige måder at forbinde din iPad eller iPhone til dit tv. Der er dog ingen der er bedre end andre, da alt har deres fordele og ulemper. Denne guide har alt, hvad du behøver at vide om at tilslutte en Apple-enhed til et fjernsyn, og derefter streame fra den mindre enhed til den store skærm.

TV HDMI adapter

En 30pin- eller lightning til TV HDMI adapter er nok den nemmeste løsning. Det kræver dog at du går ud og køber dette kabel hvis du ikke har et i forvejen. Udover det skal du også bruge et HDMI-kabel, hvis du ikke ejer et. 
Slut den ene ende af et HDMI-kabel til adapterens HDMI-port, og den anden til en ekstra HDMI-port på bagsiden af dit tv. Tilslut adapteren til porten på din iPad og iPhone. Tænd for tv'et, og sørg for, at det er indstillet til at vise videoindgangen fra HDMI-stikket. (Du bruger generelt fjernbetjeningen til at vælge mellem de forskellige HDMI-indgange) Nu vil du kunne se din iPad eller iPhones startskærm på fjernsynet. Du kan nu afspille en video på din iPad eller iPhone. Du kan enten vælge en film fra Netflix, YouTube eller en anden video-app. Startskærmen forsvinder
fra tv'et, og videoen afspilles i fuld definition. På iPad vil du se en skærm, der siger TV Connected.

Airplay

Airplay er også en god metode. Problemet er dog at du bliver nød til at købe et Apple-tv, hvis du ikke ejer et. Prisen for et Apple tv ligger på omkring 1.200.
For at bruge Airplay skal du selvfølgelig have et Apple tv. Det skal tilsluttes til dit tv via en ekstra HDMI-port og derefter tilslutte Apple tv'et til dit trådløse netværk. Vælg den rigtige indgang på dit tv og sørg for, at dit Apple tv's startskærm vises. Sørg også for, at din smartphone eller tablet er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk og at dit Apple tv er tændt.

Sådan tilslutter du det til tv'et
1 Start med at afspille en video.
2 Stryg en finger op fra bunden af skærmen for at vise "Control Center" (du skal måske stryge din finger op to gange).
3 Stryg til venstre for at få adgang til den anden side og vælg Apple TV.
4 Tryk uden for kontrolcenteret for at fjerne det og tryk på Afspil for at fortsætte med at se filmen.

Nogle apps har deres eget AirPlay-ikon. Det betyder bare at du skal trykke på ikonet AirPlay og vælge Apple TV for at starte streaming af din video.

Placeret i FAQ, iPad


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises