Hvad står MFI for? Og hvad betyder MFI?

Oprettet den maj 30, 2018 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

MFI står for 'Made for iPhone/iPad/iPod' på engelsk. MFI logoet står ofte i højre hjørne på de forskellige opladere, lightning kabler og adaptere. Uanset om du køber dit kabel på nettet eller i en fysisk butik, så vil du altid kunne se mærket: "Made for iPhone/iPad/iPod", der er markeret med en sort streg omkring sig. Du kan se et par eksempler af MFI lightning kabler i bunden. Du kan også se vores store udvalg af MFI godkendte kabler her.

Hvad betyder det, at kablet er MFI godkendt?
Det er ikke uden grund, at de bliver kaldt MFI godkendte lightning kabler. Lightning stikket som alle nye iPhones, iPods og iPads har anvendt siden 2012, er et stik skabt og produceret af Apple. Indeni hver lille lightning stik er der en lille tyndt originalt chip, der fortæller at denne enhed er MFI godkendt. Producenter som laver MFI godkendte kabler, anvender disse originale Apple chips, når de producerer deres lightning kabler. Samtidig så holder Apple også et vågent øje til de fabrikker som laver MFI kabler, og de er ofte på besøg hos de fabrikker, der producerer MFI kabler, for at sikre, at de bliver produceret rigtigt.

Med et MFI godkendt lightning kabel, er du sikker på:
- At kablets design, produktion og emballage er godkendt af Apple
- At kablet er anvendt med et originalt Apple chip
- At kablet løbende er blevet testet med højavancerede udstyr, for at sikre at kablet altid lever op til Apples høje standarder

Du kan sagtens sammenligne Apples egne originale lightning kabler, med andres lightning oplader fra andre producenter, bare kablet er MFI godkendt. Hvis du overvejer at købe et kabel som ikke er MFi kabel, så skal du være opmærksom på, at du muligvis kan modtage denne fejlmeldning, efter du har anvendt den i en længere periode: "Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker
muligvis ikke med denne iPhone", den besked skyldes ofte, at du anvender et kabel der ikke er MFI godkendt. Hvis du har købt et meget ringe og billigt uoriginalt lightning kabel, kan kablet sommetider blive meget varmt og skade din iPhone. Du kan sagtens finde uoriginale kabler (Ikke MFI godkendte), som fungerer helt fint, du skal bare være opmærksom på, at der kan opstå problemer.

Hvis du vil sikre en sikker og langtidsholdbar løsning, så er det altid en god ide at investere i et MFI kabel. Du kan se et lille udvalg forneden, eller besøge vores MFI lightning kabel side.

Placeret i FAQ


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises