iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Oprettet den september 08, 2016 af Caroline Pedersen | 1 kommentar

Hvad er der specielt ved den nye iPhone 7 og 7 Plus? Læs med og find ud af 6 vigtige punkter omkring den nye iPhone heriblandt det nye design og specielle specifikationer.

Designet 

Apple har altid været kendt for smukt og stilrent design, og med de nye iPhone 7-modeller er det ingen undtagelse - tværtimod. Designet har endnu engang fået et løft. Mobilens aluminium ramme er lavet så den sømløst smelter sammen med glasset, der omkredser skærmen og dermed får et utroligt finish. Størrelsen er nogenlunde den samme som iPhone 6 med millimeters forskel

Farverne

Du kan nu få iPhone 7-modellerne i 2 nye farver nemlig Black og Jet Black. Jet black er en helt utrolig glat finish, der reflekterer lyset, mens Black er helt mat. Derudover kan du få den i tre farver, som du kender nemlig Silver, Gold og Rose gold.

Støv og vandafvisende

Den nye model er også blevet opgraderet indefra, så din iPhone nu er vandtæt. Dette gør at du kan have din iPhone med dig overalt og bruge alle dens lækre funktioner til at gøre din hverdag endnu lettere og sjovere. Mobilerne er IP67-certificerede, hvilket vil sige at den kan modstå vand og støv. 

 

Kamera

Det nye kamera på iPhone 7 og 7 Plus er blevet opgraderet helt vildt og det vil revolutionere måden, du tager billeder på. Det helt nye kamerasystem er ikke alene 60% hurtigere og 30% mere energieffektivt, men med mobilens 12 MP bagkamera får du et helt nye True Tone Flash og en vild optisk billedstabilisator, der løfter dine billeder flere niveauer. Selv under svage lysforhold, giver LED-blitzen dig 50% mere lys, så du kan forevige alle dine vigtigste minder.

Desuden kan du give den gas med selfier med det forbedrede 7 MP frontkamera. Tilsammen giver de to lynhurtige kameraer dig knivskarpe billeder i de flotteste farver.

Med iPhone 7 Plus får du endda et dual-kamera, som skyder som ét.

Stereo-lyd

Højtalerne er placeret ideelt ved den nye iPhone 7, hvor de sidder i både toppen og bunden. Dette gør at du kan afspille lyden 2 gange højere end de forgående iPhones. Denne indbyggede stereo-lyd giver den ultimative lyd, hvilket gør at du ikke vil kunne gå tilbage til andet, når du først har prøvet kræfter med en lyd af den kvalitet.

Desuden er høretelefonerne også blevet opdateret med lightning-stik, og du har nu også  muligheden for at bruge trådløse høretelefoner i stedet for.
Indvendige forbedringer
Den nye iPhone er i den grad også blevet stærkere og hurtigere. Den kommer med en helt ny type chip, A10 Fusion, hvilket er den kraftigste chip nogensinde!  Den kraftfulde opgraderet kerne gør også batterilevetiden længere end de foregående modeller.
Iphone 7 er sammenlignet med iPhone 6 også 40% hurtigere og når det kommer til loads af grafik, er den 50% hurtigere, hvilket giver dig helt nye muligheder. 

 

Placeret i FAQ, iPhone


Næste

Tidligere

1 Respons

lars
lars

september 17, 2016

iPhone 7 er hverken den dyreste eller billigste smartphone på markedet. Ikke desto mindre er det en smartphone, der er alle pengene værd. Man betaler en mellemhøj pris, men man får til gengæld også kvalitet for alle pengene. Det er nemlig en smartphone, der kommer med rigtigt mange værdifulde kvaliteter.

Skal man stole på de mange anmeldelser fra medier og forbrugere, så kan med fordel købe iPhone 7. Køber du den nye smartphone fra Apple, kan du også komme med din egen personlige vurdering.

Mvh Lars fra http://iphone7nu.dk/

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises