CoverMe rammer modeblogs.

Oprettet den september 15, 2011 af Caroline Pedersen | 3 kommentarer

     

CoverMe er de seneste dage blevet featured på nogle af de forskellige modeblogs. Anywho har bragt et længere indlæg om CoverMe med fire store billeder af blandt andet af BookBookRyan Frank-korkcoverPack & Smooch-uldcover og et Royal RepubliQ-lædersleeve. Ligeledes har FromDortmund.com skrevet et indlæg om CoverMe. Rainer Spehl Wooden case var genstand for al opmærksomhed, hvilket vi er super glade for. Derudover er vi blevet bemærket af det store udland. Rodeo, en svensk blog, har skrevet et lille indlæg om vores Pendleton covers.

Vi er superglade for alle de folk, som har taget sig tid og har haft lyst til at skrive om vores covers. Forhåbentlig er der mange flere på vej.

Placeret i MacBook, Mærker


Næste

Tidligere

3 Respons

call girl Oslo
call girl Oslo

maj 07, 2013

coverme.dk är underbar. Det finns alltid alla de ideal info i idéerna om mina fingrar. Tack och fortsätt med ert goda arbete!

Anders
Anders

maj 01, 2012

Hej Sanne.

Det er bestemt også en af vores egne favoritter! Kork coveret er uden tvivl det tyndeste cover vi har, og giver derfor heller ikke så meget beskyttelse som de andre. Men jeg ville bestemt ikke være nervøs for at have computeren i en cykelkurv eller lignende. Hvis du har lyst skal du være velkommen til at kigge forbi en dag og teste det :-)

Med venlig hilsen
Anders

Sanne
Sanne

april 30, 2012

Hej
Jeg er vild med Ryan Frank korkcoveret og vil meget gerne vide, hvor støsabsorberende det er. Vil computeren være beskyttet mod diverse bump osv den bliver udsat for i en cykelkurv fx?

Vh
Sanne

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises