Nyt iPhone-cover fra Royal RepubliQ - Hmm mums...

Oprettet den marts 15, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Royal RepubliQ er et dansk foretagende der havde sin opstart i 2006. De har siden haft utrolig meget succes. Den succes Royal RepubliQ har er specielt bundet op på deres værdier om god kvalitet-læder til en pris der er til at betale. 

 

iPhone coveret med strop er et cover som egner sig godt til at have med sig i hverdagen. Udover, at der er plads til sin telefon er det ligeledes muligt, at have forskellige andre ting med sig. Vi lavede et lille eksperiment om hvor meget man egentlig kunne have nede i coveret med iPhone telefonen nede i. Efter det 6 og sidste kreditkort på kontoret, kunne vi blive ved med lægge ting ned i. Med iPhone og 6 kreditkort kunne vi stadig lægge et par nøgler og visitkort ned i iPhone 4 coveret hvilket man må sige at være rimelig imponerende. Det skal ligeledes siges, at på iPhonen sad faktisk et snapcase fra Incase der stjal en smule plads, hvilket godt kunne være erstattet af et par kreditkort eller andet. 

 

Indvendigt er coveret betrukket, uden på læderet, med et sort lag anti-skridsikkert materiale som gør det svære for iPhonen at ryge ud. Derudover er det meget blødt så

iPhonen ikke får ridser eller skrammer. Som en lille detalje har Royal RepubliQ syet lukke-knappen imellem det ydre læder og det indre anti-skridsikkert  materiale så når man trygger knappen for lukke presser metallet ikke på telefonen. Læderet er som altid den bedste kvalitet-A i kernelæder. Læderet har en rustik følelse efter behandlingen. Stroppen der er syet på coveret er ca. 50 cm. lang. Dette er en god længde uden at coveret ryger for langt ned på maven. Stroppen er syet indvendigt på coveret hvilket giver en god effekt så den ydre æstetik forbliver intakt. 

 

Til sommer er Royal RepubliQs iPhone cover med strop en god løsning idet at man kan have alle sine ting med i selv samme cover. Det fås i tre forskellige farver: Sort, Brun og Congac til en pris på 375,- 

Placeret i iPhone


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises