Incase og deres uendelig søgen efter inspiration

Oprettet den april 02, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer


Incase og starten i 1997

Incase-Logo-CoverMeDen Amerikanske virksomhed Incase, blev grundlagt i 1997 af fire venner. De søgte, at skabe produkter for at beskytte og forbedre den teknologi, der er afgørende for vores liv. Grund ideen ved designet er, at imødekomme den enkeltes behov på tværs af alle interesser, erhverv og lidenskaber. Incase’s ønske er, at fremme design, enkelhed og tilbyde intuitiv funktionalitet til, at give brugerne en fuldt integreret mobil oplevelse.
Med en ubønhørlig vilje til, at designe, skaber Incase innovative sleeves og covers til MacBook, iPhone og iPad, der giver kunder med en kompromisløs løsning der gang på gang overstiger forventninger, samtidig med at hæve standarder inden for beskyttelse af MacBook computere, iPad tablets og iPhone telefoner. Med andre ord er Incase fokuseret på ryddeligt design, lang holdbarhed og en forbedring af brugerens oplevelse.

  


Samarbejde med Apple, Warhol & A.P.C

En af Incase kerne-kompetancer er, at hente inspiration ude fra egne rækker. Dette har ledt til flere prominente samarbejder med blandtandre Andy Warhol, A.P.C og Apple.

Andy Warhol omfavnede teknologi, og så det som fremtiden for moderne kultur og kunst. Han var pioner i hans brug af digital teknologi med sin entusiastiske indbringelse af ​​computeren som et kunstnerisk værktøj. Det er kun passende, at Incase sikre hans kunstværker med vores teknologi drevet designs. Incase videre bringer hans kulturelle arv ved at give, hans originale værker, mulighed for at blive mobilt til beskyttelse af MacBook, iPad og iPhone.

 

Tanken Bag - Autenticitet, innovation og integritet:


Incase-CoverMeIncase er drevet af en passion for design og høj håndværksmæssig kvalitet. De går ikke på kompromis, med stringent design, afprøvning og markedsføring af deres familie af produkter til iPhone, iPad og MacBook. 

Apple forbrugeren er Incase' mål, at tjene. Og her tager de intet for givet. Ved at fordybe sig i det samfund, Incase, skaber den højeste kvalitet bæreløsninger i alle Apple-produkt kategorier og til alle situationer. 

Incase ser til musikere, sportsfolk, industrielle designere og kunstnere for at hjælpe med at skabe forbruger-produkter. 

Ved hjælp af avanceret konstruktion teknikker og innovative materialer, såsom soft-touch belægning, coated canvas på MacBook Sleeves og perforeret covers til iPhone, skaber Incase produkter i en kombination af intuitive funktionalitet, forhøjet design, overlegen beskyttelse og brugervenlighed.

 

Materialer og overflader

Incase vigtigste mål er, at sætte fokus på udtryk og anvende et unikt moderne materiale til familien af Apple produkter herunder tasker, sleeves, etuier og covers. Incase har udviklet en brugerdefineret materiale, der afspejler deres interesse for, hvordan overflader, specielt bløde overflader, ikke kun er begrænset til mat eller glans, men kan også udtrykke dimension og bevægelse. Til inspiration begrænser Incase sig ikke kun tasker. Incase kigger ud fra egne rammer og henter inspiration fra hårde overflader såsom super-sports bilen Lamborghini Reventon, til en Yohji Yamamoto sko. Vigtige overvejelser består i at refleksion af lys og en monokrom palet.

Placeret i Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises