Incase - Slider Case vs. Snap Case

Oprettet den april 06, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer


Incase – Perforated Snap Case.

Endnu et nyt produkt fra Incase er blevet tilføjet til iPhone 4/4S familien. Perforated Snap-Case, er iPhone 4 coveret, vi har under loppen i denne artikel. For, hvad er forskellen mellem Incase’ Snap Case og Slider case, hvad er soft-touch belægning og hvad betyder perforated egentlig? Disse spørgsmål er hvad der bliver undersøgt og besvaret i den følgende artikel. 


Snap-Case vs. Slider-Case

Vi har haft en del spørgsmål fra nysgerrige, der gerne vil vide hvad forskellen er mellem de to typer iPhone 4 covers; Slider case og Snap case

Hvis man kigger på de to navne, så betyder Snap, at man klikker coveret på. Man ”Snapper” altså coveret på, hvorved det sidder stramt omkring iPhonen og ikke sådan lige til, at tage af. Omvendt, betyder Slider, at man glider coveret på sin iPhone. Man kan via en aftagelig del i bunden af coveret ”glide” den øverste del ned over iPhonen hvorefter man sætter bundstykket på for, at samle coveret omkring telefonen. Med andre ord, er Snap-Case i et stykke og Slider-Case er i to stykker. 

 

Incase - Slidercase

 

Udover, de to forskelle i konstruktionen af coveret, hvordan påvirker det så funktionaliteten? 

Slider-Casen, har en anelse større kanter som går en smule længere ind over skærmen end Snap-casen gør. Som man kan se af de to billeder, har Slider-Casen en kant hele vejen rundt på forsiden. Omvendt har Snap-Casen, en smule mindre kant på forsiden af skærmen, men har stadig mulighed for at beskytte skærmen når den ligger med forsiden ned mod en overflade. Ved, at have den lidt kraftigere kant på forsiden af coveret, bliver hele enheden også en smule større, at holde på i forhold til Snap-Casen, som har en smule slankere følelse. Dog, beskytter begge covers effektivt mod slag, skrammer og ridser. 

Incase - Snap Case vs. Slider case

Soft-touch belægning

Soft-touch belægning er noget som vi også har modtaget nogle spørgsmål omkring. Soft-touch er i sin enkelhed en belægning på ydersiden af coveret. Det er en lille gummi belægning som gør coveret en smule mere lækkert, at røre ved. Derudover lægger det også mere fast i hånden i forhold til Incase’s andre modeller med Gloss belægning. Hvad der gør Incase soft-touch belægning så unik er, at coveret får en mere hårdfast fornemmelse i hånden, men samtidig hænger det ikke ved i stof og bukser, hvis man lægger sin iPhone 4 i lommen. Der er som sådan ikke noget unikt ved en gummibelægning på produkter, men Incase har fundet en formaler som gør coveret meget brugbart i hverdagen.

Perforated iPhone cover.

Perforated betyder i sin enkelhed ”gennemhullet”. Incase Perforated iPhone 4 cover, har en gennemhullet bagside, som giver en flot finish på coveret. Derudover vejer det kun 45,4 gram, hvilket ikke tilfører meget vægt til iPhone 4 samlet vægt på 137 g. 

 

Placeret i iPhone, Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises