Strømspare-tips til din iPhone

Oprettet den maj 10, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Da vi fik iPhone's for efterhånden et godt stykke tid siden, stod vi dagligt med det problem, at komme hjemmefra med en fuldt opladet iPhone og hen af af den tidligere aften var den ved at være tør for strøm. Irriterende og noget som må gøres noget ved. Her kommer et indlæg med tips som vi bruger i CoverMe til, at optimerer batterilevetiden på din iPhone. Vi har listet 5 punkter som er dem vi har bedst erfaring med til iPhone 4.


Lysstyrke

Noget af det først som er værd at kigge nærmere på er Lysstyrke. Hvis ikke du har justeret tidligere på brightness kan du ind gå ind via denne sti - Indstillinger --> Lysstyrke, og gøre to ting. Din iPhone har en lys-sensor som automatisk justerer lysstyrken på skærmen, som skal slås til hvis den ikke allerede er det. Derudover, kan man justere den generelle lysstyrke ned, hvilket vil spare strøm på din iPhone. Det kan virke irriterende til at starte med, at lysstyrken er mindre. Men, det vænner man sig til :-)


Bluetooth

Hvis ikke bluetooth er slået fra ligger iphonen konstant og søger efter forbindelse til en anden enhed. Derfor, hvis man ikke benytter bluetooth, så slå den fra. Følg denne sti for at slå den fra:Indstillinger - Generelt - Bluetooth. Køre slideren til venstre så den står på o.


3G eller Wi-Fi

Wi-Fi er noget som trækker rigtig meget strøm. Hvis man benytter sin iPhone til at gå på nettet via 3G netværket fordi man er på farten, så er det en god ide at slå Wi-Fi fra. Wi-Fi ligger nemlig konstant og søger efter tilgængelige netværk hvilket er energikrævende. Det samme gælder med 3G netværket. Hvis man er et sted hvor der er tilgængeligt Wi-Fi, så slå 3G fra på din iPhone.

Stien til at slå Wi-Fi fra er Indstillinger - Wi-FI -

Stien til at slå 3G-netværket fra er Indstillinger - Generelt - Netværk .


Lokalitetstjenester

En af de fede funktioner ved iPhone er, at man kan benytte den som GPS og lokalisere hvor man er. Mange af de apps som man bruger til lokalitetstjenester benytter GPS hvilket opdaterer ens position. Det koster selvfølgelig strøm. Hvis det er noget som man ikke benytter, er det en god ide at slå fra for at spare strøm. Mange gange hvis man har brug for at få forslået en restaurant, cafe eller bar, så kan nemt slå Lokalitetstjenesten til og få hjælp. Følg stien her til at slå tjensten til og fra - Indstilling - Lokalitetstjenester - Slå til eller fra.


E-mail og Push

E-mail er noget man tjekker nok alt for ofte. Dog, er det en god funktion som iPhone og smartphones  generelt har. Der er forskellige indstillinger for hvor ofte man har sit mail program til at hente e-mails. Hvert kvarter, hver halve time, hver time eller manuelt er den tidsperiode man kan vælge. Vi anbefaler at man sætter den til manuelt hvorved man kun henter mails når man aktiverer e-mail programmet. Følg stien her - Indstillinger - E-post, kontakter, kalendere - Hent nye data - Manuelt.

I samme moment kan man også slå Push fra. Push er en funktion som henter opdateringer og data til iPhonen ud fra de programmer man har indstalleret på sin iPhone. Man kan vælge at tage disse opdateringer fra, hviket også vil spare strøm.

 

Vi håber at disse små fif og råd kan være behjælpelig med at få din iPhone til at holde sig i live lidt længere. Der findes flere små fif som kan forøge batterilevetiden på din iPhone. Vi har valgt at fokusere på dem som vi føler er relevante for os som vi håber også bliver det for jer. Hvis vi har udeladt nogle god tips, så vil vi mere end gerne høre om dem. 

Hvis du skulle blive nysgerrig omkring vores cover til iPhone har vi en lang række som hjælper med at beskytte din telefon, dog ikke spare for strømmen.

Placeret i iPhone, Tips og tricks


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises