CoverMe på Børsen

Oprettet den maj 15, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Længe har vi i CoverMe gået og ventet på dagen hvor vi skulle ud og besøge Børsen til et arrangement sat på benene af Dansk Erhverv. Dagen skulle gå med foredrag af forskellig art, blandt med folk fra E-mærket, Smartguy og optimerings-guruen Benjamin Gundgaard.

Hvis ikke man har været inde i Børsen, kan vi lige så godt starte ud med at sige, tag forbi når der er mulighed for det. Lokalerne står helt originalt og stemningen oser langt væk af den tidligere Danmarks handel som forefik derinde. Tanken om en børs blev grundlagt i 1617 af Kong Christian IV og Børsen skulle etableres i den nye bydel Christianshavn som ligeledes blev iværksat under kongens regeringstid.

Nok om Børsen og dens historie, vi kom for at høre gæstetalerne. E-mærket og Smartguy var der ikke sønderligt meget at fortælle om, men Benjamin Gundgaard derimod, han havde godt nok nogle spændende pointer omkring E-handel. Benjamin arbejder meget med work-flow på hjemmesider så de fungerer nemt og ituitivt for brugeren. Af en artikel bragt i Børsen for nogle uger siden blev det estimeret, at Benjamin og hans firma; CustomerSense har optimeret for ca. 1 mia. kr. for sine kunder i 2011 - imponerende.

Det er jo noget som vi i CoverMe godt kunne tænke os at blive meget mere kloge på, når vi fremviservores sleeves og covers . I og med, at vi selv driver en webshop, ser vi dagligt på mange andre sider som både irriterer, frygtindgyder og bliver inspireret af. Vi ønsker jo, at vise vores iPhone covers frem på en måde som gør det nemt for brugeren, så de mest pinefulde clicks bliver frasorteret. Og, hvordan gør man så det?

Benjamin har en lang række skridt han gennemgår før han vurdere om kunde kan få nok ud af hans konsultation, for hans timeløn er nok højere end de flestes. Hvad han helt konkret gør er han forretningsgrundlag og bliver ikke delt til højre og venstre. Han har skrevet en e-bog; Sælg mere på nettet, på ca. 330 sider til den næppe sum af 1500 ex. moms. Prisen lyder måske voldsom, men når Lars Larsen skriver en anbefaling om bogen, ja så er e-bogen helt sikkert pengene værd. Tips for bogen blev også kridtet op til foredraget og Benjamin har en masse tanker som kan tages med hjem til overvejelse. På vores site arbejder vi hele tiden på at optimere visningen af vores sleeves og covers, dog ofte ud fra en forudsætning at vi gør det rigtige. Det er nødvendigvis ikke altid tilfældet, så hvis du sidder med nogle forslag og ideer til nogle områder af CoverMe som kunne forbedres, så er vi altid nysgerrige for at høre om disse - Info@CoverMe.dk

Alt i alt en god eftermiddag hos Dansk Erhverv i Børsen. Vi blev inspireret og fik en masse ting med hjem til overvejelse. Dagen blev bestemt ikke dårligere da vi fik den ære af, at drikke et par håndholdte sammen men Benjamin i det gode sommervejr ved københavns kanaler. Udover, at være yderst kompetent til sit arbejde, er han mand med jordnære rødder :-)    

Placeret i


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises