Nyt iPad sleeve fra Royal RepubliQ

Oprettet den maj 28, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

  

Vi ligger ikke skjul på, at Royal RepubliQ er nogle af de brands vi værdsætter højt hos CoverMe. Det er simpelthen svært at finde en læder-producent som kan lave den kvalitet læder den konstant fremviser til den pris. Derudover, er det dansk hvilket jo også er et plus. Dette basic laptop iPad læder sleeve har været under looppen og her en lille gennemgang af iPad coveret.

 

CoverMe-Royal RepubliQ-iPad sleeveSom altid holder Royal RepubliQ en elegant og simpel stil. Dette er også tilfældet med dette Basic iPad sleeve. Hver side af coveret er skåret ud af et stykke og syet sammen med en kraftig tråd. Til at pryde den simple stil dette iPad cover udtrykker, er Royal RepubliQ logoet præget ned i læderet på forsiden. På bagsiden er  er det holdt rent og enkelt. Som man også kan se af billederne er læderet, som jo er et naturmateriale en smule patineret som kun vil blive smukke med tiden. iPad coverets daglige slidtage vil give læderet en patina som efter længere tids brug vil ligne deres Black Vintage linje. Læderet kvaliteten behøves ikke at nævnes for den er som altid med Royal RepubliQ 100% italiensk kvalitet A kernelæder.

CoverMe-Royal RepubliQ-iPad sleeve

 

I toppen af Basic iPad coveret findes en lille strop som man simpelt lukker ned over åbningen og påsætter den lille messing knap derholder stroppen på plads. Igen en nem og ligetil løsning som Royal RepubliQ har valgt.

 

Indvendigt er coveret beklædt med et sort lag materiale som sikre at iPad’en ikke får ridser eller skrammer når man indsætter den i iPad coveret. Samtidg er det sorte lag anti-skrid sikkert hvilket gør at iPad’en har svære ved at glide end hvis iPad sleevet var foruden.

 

Kan man have et smartcover på sin ipad? Ja, det man kan godt. Vi får ofte det spørgsmål og derfor kan vi lige så godt være på forkant med det. Som deres Black Vintage iPad sleeve, så kan man med dette Basic iPad sleeve godt have sit Apple Smart cover påsat samtidig med at kunne ilægge den coveret.

 

CovermMe-Royal RepubliQ-Black VintageHvis man synes at dette Basic iPad cover fra Royal RepubliQ er flot og har lyst til at give den ekstra tak op, så kan man overveje at kigge nærmere på Black Vintage læder iPad sleeve. Det er et sleeve i en særklasse – Uden tvivl. 

 

 

 

 

 

Placeret i iPad


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises