Den nye iPhone 5 - Part2

Oprettet den maj 31, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

Lacering

Lanceringen af den nye iPhone 5 forventes, at være midten til slutningen af ​​2012. Nogle snakker sågar om en udgivelsesdato i og omkring juni måned. Ifølge Macrumors.com så er iPhone 4 ved at nå enden på sin livscyklus og de anbefaler kun at købe hvis man har meget behov for den. Den gennemsnitslige lanceringstid af en ny iPhone er 298 dage. Den sidste opdatering af iPhone er 237 dage siden, hvilket er tæt på en ny lanceringsdato. 

Releasedate på iPhone 5 -

 

Mange blev skuffet i 2011 da den iPhone 5 udeblev og ”kun” blev til en iPhone 4S. Hvis der er noget Apple kan så er det at skabe Buzz og lanceringen af den nye iPhone bliver dog heller ikke mindre opmærksomheds skabende end de plejer at være. iPhone 5 kommer helt sikkert til at byde på et nyt design. 

 

Størrelse

 

Der går foregår diskussioner på diverse mac-forums om størrelsen på den nye iPhone. Nogle hævder at have set en iPhone der skulle have en glasstørrelse på 5” (Beatweek). Andre, heriblandt The Daily Mail, forudser at den nye iPhone vil blive 4”, som ligger tættere på dens nuværende størrelse på 3,5”. Digitimes, mener at skærmstørrelsen vil blive større for at holde trit med tablet-markedet og dens konstante udvikling. 

 

Glasset

 

Glasset på iPhone 4/4S har man ofte set smadret på sin egen eller venners telefon. Med andre ord er glasset på iPhone skrøbeligt og mange forudser også her en anledning til forbedring. 

Digitimes rapporterede om, at Apple havde købt mellem 200 og 300 specialglas skæremaskiner til at eksperimentere med nye gladformer. Angiveligt skulle skæremaskinerne være for dyre for producenterne at investere i, så verdens største firma købte da lige 200-300 stk. I marts 2012 foreslog nye rapporter, at den nye iPhone 5 ville komme med en større 4,6-tommer Retina-skærm, mens april rygter selv foreslog, at den næste iPhone vil bruge ny touch-teknologi og vil være indkapslet i noget, der hedder "liquidmetal." (et materiale udviklet på California Institute of Technology)

Mobilnetværk

Efter den nye iPad lanceringen, bragte 4G til en Apple-enhed, er det generelt forventet, at 4G vil komme til iPhone 5. Med 4G håndsæt allerede annonceret i USA, kan det ikke være længe, ​​før iPhone understøtter 4G-teknologier. 

 

Kamera 


Kilder har foreslået, at den nye iPhone vil kunne få en 8MP kamera. Faktisk, Sony annoncerede i januar 2012, at det havde udviklet nye bagbelyste stacked CMOS billedsensorer, der er mindre i størrelse.

 

Pris

Hvis iPhone 5 er en evolutionær skridt ligesom overgangen fra iPhone 4 til iPhone 4S så forventes det at prisen forbliver nogenlunde den samme. Momssatser verden over svinger, hvilket kan give små forskelle i prisen.

iPhone 5 - udkasts

iPhone 5 - Design udkast
Det var en lille forsmag på hvorledes den nye iPhone 5 kommer til at se ud. Det nye udseende bliver noget af det mere spændende, at følge. Som altid er der høje forventning er til Apple's design, samtidig med at de ved en version 5 næsten bliver nødt til at finde på noget radikalt nyt idet iPhone 4 til 4S forblev det samme design. 

Vi er mange som har en iPhone 4 og hvis man skulle være interesseret i at se beskyttelse iform af covers til iPhone 4, så kan man kigge nærmere på vores covers via nævnte link. De nye iPhone 5 covers bliver også spændende at følge udviklingen omkring. Producenter af Apple accessories er som regelt hurtigt til at svare igen på sleeves og covers der matcher det nye design. 

Placeret i iPhone


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises