Leicester iPhone 4 cover fra Pack & Smooch

Oprettet den juni 03, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer


Clemens Burkert og Pack & Smooch

Simplicitet, funktionalitet og design er et af kerneværdierne ved Pack & Smooch. De sætter kvalitet højt og bruger kun de bedste materialer til deres sleeves til MacBook, iPad og iPhone 4. Efter en længere rejse i Australien blev hans opmærksomhed vendt  mod merinoulden som efterfølgende blev hjørnestenen i alle de covers og sleeves der bliver sendt afsted fra Pack & Smooch. 

 

Merinoulden

Merinoulden et som ovennævnt det materiale som Pack & Smooch benytter til deres sleeves, hviket også indbefatter dette Leicester læder iPhone 4 cover. Uldtypen, har en lang tradition dateret til  ca.1100-tallet. Beni Merines, som merinoulden er opkaldt efter, stod i spidsen for Spaniens produktion af uld og havde til formål at skabe den bedste uldkvalitet. Pack & Smoochs merinould som iPhone-coveret er lavet af, har masseenhed på 900g/m2 hvilket gør ulden meget tæt. 

 

Funktionalitet

På ydersiden af iPhone coveret kan man have et par kreditkort eller kontanter med sig på farten. Den lomme som kan rumme kreditkortene eller kontanterne er adskildt med et lag uld så man ikke ridser iPhonen. Et lækkert og godt gennemtænkt detalje ved iPhone coveret. 

Merinoulden er udvendigt beklædt med kernelæder. Dette læder komplementerer coveret flot og med tiden vil det give læderet en flotpatineret overflade. Coveret fås i tre forskellige farver; sort, brun og cognac. Dette cover passer til iPhone 4 og 4S og har en super pasform til selve smartphonen. 

 

Er man nysgerrig i andre af Pack & Smooch sleeves og covers, laver de også covers til MacBook 13” og 15”. Ligeledes laver de sleeves til MacBook Air i både 11” og 13”. Er man mere interesseret i et iPhone 4 cover der ikke har læder på ydersiden kan man kigge nærmere på dette Soay cover fra Pack & Smooch i ren merinould. Det kommer i to forskellige farver; sort og hvid

Placeret i iPhone


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises