iPhone 4 cover - BookBook i vintage sort.

Oprettet den oktober 30, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

BookBook til iPhone 4 og Twelve South


Om BookBook coveret og dennes detaljer

Amerikanske Twelve South har specialiseret sig i at lave sleeves og covers til MacBook, iPad og iPhone. Deres grundsten er BookBook coveret som imiterer en vintage bog. Og, de har gjort det godt. Der er efterhånden ikke et magasin de ikke er blevet nævnt i om deres famøse BookBook iPhone 4 cover. Coveret til iPhone ligner utrolig godt en gammel renæssance bog. Der er guldstigninger hele vejen rundt på ydersiden og ryggen ligner en lille lommebog som kunne stå hos kongeparret. Twelve South bryster sig af at BookBook coveret gør sine gadgets til umulige at stjæle fordi, når man først indsætter sin iPhone, iPad eller MacBook er den umulig at finde for en tyv. Hvorvidt den garanti står i manualen tvivler vi på men coveret er uden tvivl godt gennemarbejdet. Kvaliteten er super lækker og indvendigt er der mulighed for at have 3 plastikkort, hvilket er rart så man kan benytte coveret som en pung. Ligeledes er der en lomme bagved kreditkortene hvor man kan have pengesedler, papirer eller endda måske en nøgle eller to. 

I toppen af BookBook coveret hvor iPhonen er indsat er der en lille sikkerhedsmekanisme. Sikkerhedens mekanismen består af et lille stykke læder med påsat rødt nylon (som gør den nem at hive op og ned) Dette er en rigtig fin funktion tiltænkt fra Twelve South specielt hvis man gerne vil benytte BookBook coveret som sin pung hvilken nemt kan ligge i en taske og ruche rundt. 

Coveret er uden tvivl en rigtig sjov gimmick at have med sig omkring. Mange mennesker bliver glædeligt overrasket når de ser denne renæssance lignende bog, være et cover til en iPhone. Med andre ord, har BookBook coveret i den grad en coolness effekt som er svær at finde hos andre produkter. 

Her kan du finde BookBook til iPhone 4/4S

iPhone4 cover-BookBook-CoverMeFind BookBook iPhone 4 coveret her i både farverne vintage brun og vintage sort. Prisen er 425,- 

Placeret i iPhone, Mærker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises