Computertaske fra Royal republiQ: Nano Single Bag

Oprettet den oktober 30, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Royal RepubliQ og deres læder computertaske


Royal RepubliQ er vores danske venner som har base i både København og Amsterdam. De har på få år skabt et flot renomé og omdømme i modebranchen specielt med deres flotte Black Vintage sko. Og, Black vintage linjen som er Royal RepubliQ's flagskib. Læderet der er grundstenen for Royal RepubliQ i mange af deres sleeves og covers til MacBook, iPad og iPhone. Black Vintage er deres særlige behandling af læderet der er gennemgået en 5-skridts behandlingsprocess for at komme frem til den flotte og rynkede læderoverfalde. 

 

 

Nano Single Bag computertasken fra Royal RepubliQ snakker for sig. Læderet som er brugt til disse tasker er i super flot kvalitet og vil med tiden ælde flot og vintage agtigt. Denne computertaske har yderst en lille forlomme til sin pung, nøgler, kontanter eller kreditkort. Super rart at have sine mest benyttede ting tilgængeligt hurtigt og nemt. Nano Single Bag computertasken har mulighed for at koble en skulderrem på så den kan ryge over skulderrem hvis man er på cykel. Udoverskulderremmen er der to hanke der kan lukkes sammen af et stykke læder med 2 Royal RepubliQ knapper. Dette gør det lækkert og rart at bære computertasken uden at man får poselignende Netto-folder i hånden.

Indvendigt i Nano Single Bag


Indvendigt har tasken ét stort rum. Dette rum er adskilt af et lag neopren som giver god absorbering for sin MacBook eller iPad. Det sorte lag neopren opdeler taskens ene rum i to hvor man i det ene kan have sin MacBook Pro/air, iPad eller laptop og i detandet blokke, bøger, papirer eller andre ting man har med sig på farten. Ligeledes findes der lommer med lynlås langs siden af det ene af de indvendige rum som er gode til skrivemidler eller andre mindre ting. Hvorfor hedder tasken Nano Single Bag? Computertaskens Single betyder at den har 1 lynlås til forskel fra dens storebror Nano Double computertaske der har 2 lynlåse og derved ligeledes har 2 adskildte rum. 

Her kan du købe Royal RepubliQ'a Nano Single computertaske

 
Tasken kan fås i 3 forskellige farver: Cognac, Brun og Sort til prisen 1095,- Find din farve her Nano Double computertaske

Placeret i MacBook, Mærker, Tasker


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises