iPad Cover i Tweed

Oprettet den august 23, 2012 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer

 

Royal RepubliQ er, ligesom os selv, vilde med historier og autencitet. Tweed iPad coveret er ikke nogen undtagelse da det har sin popularitet fra den engelske overklasse i 1830’erne. 


Tweeduldens historie

 

Tweedulden stammer traditionelt fra det Skotske højland. Legenden om tweedulden siges at rødder fra den Skotske flod Tweed som løber langs Skotlands grænser. Andre kilder mener at Tweed ulden fik sik navn efter en lokal marskandiser i London misforstod navnet på materialet som navnet på brandet og derved opstod og forblev navnet Tweed på den type uld.

 

Tweed-Historie-CoverMe

 

Tweed ulden fik dog først sin popularitet i 1830’erne hvor den Engelske overklasse elite  fik øje på ulden. Den specielle måde at fremstille tweedulden på adopterede de og benyttede den i forbindelse med jagt. Eksplosionen i brugen af tweedulden kom omkring 1900 tallet hvor tilhængere af den Edwardianske middelklasse tog materialet til sig idet de anså det som værende en del af sin beklædning for at tilhøre overklassen. 

 

iPad coveret - Closeup


 

iPad coveret fra Royal RepubliQ har uden tvivl det historiske element over sig. Det emmer af autencitet når man står man coveret i hånden der på bagsiden er beklædt med deres lækre kvalitet læder og forsiden med forskellige typer af tweeduld. Indvendigt er coveret beklædt med kanvas for at beskytte mod ridser og skrammer. iPad coveret kommer i 8 forskellige farver og mønstre.

 

 

Ulden blev benyttet til jagt netop fordi at det rut, let og fleksibelt. Dette er også følelsen når man har iPad coveret i hånden. Overchecked Herringbone er nok den type tweeduld man kender bedste som Royal RepubliQ så fint har fået med i deres kollektion (nederst til højre)

Man kan købe iPad coveret coveret til 395,- lige HER

Placeret i iPad


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises