Den nye MacBook Air

Oprettet den juni 24, 2013 af Caroline Pedersen | 0 kommentarer


Apples nyeste model af MacBook Air er på markedet og er en forbedring af de ældre modeller på en lang række punkter. Hvad der før har været savnet af harddiskplads og batterilevetid er nu blevet forbedret, og derudover er den nye MacBook Air blevet udstyret med den nyeste generation af Intels superhurtige core-processore. Herudover leveres den nye MacBook Air naturligvis med Apples altid imponerende og stilrene design, og det tynde, lette og enkle design hos MacBook Air er bestemt ikke på bekostning af kvaliteten.

 

Et computerhjerte med kraft i den Nye MacBook Air

 

 

Hvor de ældre modeller af MacBook Air var skuffende sløve i optrækket, imponerer den nye version med en velfungerende kombination af core-processor, SSD-drev og Mac OS X Lion, der får computeren til at vågne på få sekunder selv efter en måned på standby. Og når maskinen først er vågen, så går den ikke i seng, før du selv gør. Med en batterilevetid på op til 12 timer (For 13”-udgaven. 11”-udgaven holder strøm i op til 9 timer.), er du sikker på at have strøm til en hel dags arbejde, selvom du ikke har en oplader ved hånden, og den imponerende core-processor leverer stadig høj ydeevne, selvom den sparer på energien. Selv tunge programmer som Photoshop åbner på få sekunder og kører uden problemer, og det også selvom du samtidig har internet, musik og billedprogrammer kørende. MacBook Air er udstyret med en dualcore Intel i5 processor af nyeste generation på 1,6 eller 1,7 ghz alt efter model. Køber du 13”-udgaven kan du for omkring 700kr opgradere til en 1,8 gigahertz i7 processor.

 

Lækkert design og forbedrede gadgets i den nye MacBook Air

 

Selve designet hos MacBook Air er ikke synderligt ændret fra de ældre modeller, men imponerer stadig med sit lette udseende og en vægt på kun 1,08 kg (13”-udgaven vejer 1,35 kg.). Skærmen er ikke tykkere end 4,86 mm., men kommer med en opløsning på ikke mindre end 1.440 x 900 pixel. Til sammenligning med den ældre MacBook Pro-model fra 2010 kan MacBook Air virke en smule farveforladt i skærmen ved højeste lysstyrke, men til gengæld kan du sætte lyset så skarpt, at det næsten gør ondt i øjnene. Tastaturet er udstyret med baggrundslys, der selv indstiller sig efter lyset omkring sig, og det gør det nemt og behageligt at benytte computeren selv i den dårligste belysning. Er du typen, der holder af at holde kontakt med venner og familie over nettet, bør det bestemt nævnes, at MacBook Air er udstyret med et 120p FaceTime HD webkamera og dual mikrofoner, der er skabt til at sætte fokus på din stemme og mindske baggrundsstøjen. Ud over det har MacBook Air 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0, 2x USB 3.0-indgange og en enkelt Thunderbolt port. Prisen ligger fra 7799kr.

Placeret i MacBook


Næste

Tidligere

Tilføj en kommentar

Kommentarer sendes til godkendelse før de vises